ARHIVA B365

ALEGERI EUROPARLAMENTARE. Antonescu: Îmi asum eșecul PNL. Voi demisiona. Ne vom alătura PPE

REZULTATE OFICIALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. PNL a obținut 14,86% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale anunțate de Biroul electoral Central la ora 9.00. Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, că își asumă eșecul înregistrat de partid la alegerile europarlamentare

„La un rezultat de 15% PNL nu poate fi mulțumit. Este un rezultat sub așteptările noastre. Neatingerea obiectivului este un eșec pe care ca președinte mi-l asum. Imi voi ține cuvântul. În ședința Biroului politic de astăzi voi anunța acest lucru colegilor și vom lua o decizie”, a declarat președintele PNL, Crin Antonescu.

REZULTATE OFICIALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. El declarase înainte de alegeri că, în cazul în care PNL nu va obține 20% din voturi la europarlamenatare, el va demisiona de la conducerea partidului. 

REZULTATE OFICIALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 „Voi cere ca PNL să adere la Grupul Popular European.  Nu ne putem asuma riscul ca UE să fie condusă de un președinte socialist. În al doilea rând, dreapta trebuie să își unească forțele în Europa și în România. Sper că în Biroul Politic această decizie să fie validată de colegii mei”, a mai spus preedintele PNL. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button