EURO 2020. Voluntarii de la competiție vor putea urmări finala alături de Nicușor Dan, pe Arena Națională

08 iul. 2021
256 Afișari
EURO 2020. Voluntarii de la competiție vor putea urmări finala alături de Nicușor Dan, pe Arena Națională

EURO 2020. Voluntarii de la competiție vor putea urmări duminică finala live alături de Nicușor Dan, pe Arena Națională.

Voluntarii de la meciurile EURO 2020 găzduite de București, vor putea urmări live finala de duminică seara, transmisă pe Arena Națională, a anunțat joi Nicușor Dan, în cadrul unei conferințe de presă.

EURO 2020. Voluntarii de la competiție vor putea urmări finala alături de Nicușor Dan

Sunt ultimele zile înainte ca UEFA să predea stadionul Municipalității. Nicușor Dan se declară mulțumit și spune că EURO 2020 a fost un real succes pentru Capitală.

„Bucureştiul şi Arena Naţională au fost la cele mai înalte standarde internaţionale pentru organizarea de evenimente”, a declarat Primarul Capitalei.

Nicușor Dan spune că UEFA a transmis mulțumiri pentru modul în care s-a organizat EURO 2020 la București.

Recomandăm și: Cum a înviat EURO 2020 Centrul Vechi al Capitalei după un an de pandemie. ”Păi, nu prea l-a înviat. Multă gălăgie, dar vânzări normale, ca-n 2019”

Primarul General al Capitalei a mai menționat că sute de oameni au lucrat pentru EURO 2020, atât pe partea de construcții, cât și pe partea de sisteme electrice.

De asemenea, 1.000 de voluntari au fost prezenți pe Arena Națională, ajutându-i pe spectatori să se orienteze și nu numai. Nicușor Dan spune că a fost un efort colectiv și le mulțumește tuturor oamenilor care au contribuit.

„În ceea ce priveşte voluntarii, pentru că ei n-au apucat să vadă niciun meci, o să avem un eveniment împreună, o să vedem împreună, aici pe Arena Naţională, finala EURO 2020”, a declarat Nicușor Dan joi, prezent la Arena Națională.

Nicușor Dan, despre Arena Națională: „Nu mai este o feudă”

Nicușor Dan a vorbit despre Arena Națională și a transmis că stadionul „nu mai este o feudă”. Primarul Capitalei le transmite un mesaj organizatorilor de evenimente: Arena Națională este deschisă pentru evenimente.

Recomandăm și: Gafa campionatului EURO 2020. Șase suporteri ai Franței au încurcat Budapesta cu Bucureştiul. Au văzut meciul în Centrul Vechi, la terasă

„Am trecut în Consiliul General, după cum ştiţi, în urmă cu câteva zile, modificarea hotărârii care stabileşte tarifele pentru acest spaţiu de evenimente sportive culturale sau de altă natură. Suntem absolut deschişi pentru echipe de fotbal, pentru organizatori de evenimente culturale, concerte.”, anunță Nicușor Dan.

Primarul General al Capitalei se declară încântat de viitoarele evenimente care s-ar putea organiza pe Arena Națională. Spectacolele ar putea să-i bucure atât pe bucureșteni, cât și pe oamenii din împrejurimi.

Cookies