EURO 2020. Noi centre de eliberare a brățărilor pentru meciul din optimi de pe Arena Națională

26 iun. 2021
93 afișări
EURO 2020. Noi centre de eliberare a brățărilor pentru meciul din optimi de pe Arena Națională
Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Bucureşti

EURO 2020. Primăria Municipiului București suplimentează numărul centrelor de eliberare a brățărilor de acces pentru meciul de pe Arena Națională.

Noi centre de eliberare a brățărilor de acces la meciul din optimile Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2020. Acestea se adaugă celor deja existente la meciurile din grupă.

Având în vedere faptul că luni, 28 iunie, ora 22:00, are loc la București meciul Franța – Elveția din optimile Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, la care sunt asteptaţi aproximativ 25.000 de spectatori, organizatorii au suplimentat numărul centrelor de testare  acreditate UEFA pentru eliberarea brățărilor de acces pe Arena Națională.

Astfel, pe lângă centrele deja deschise la meciurile anterioare pentru deținătorii de bilete, suporterii care sosesc în centrul Bucureștiului își pot procura brățările și din Piața Sfântul Anton sau din Piața Universității (Esplanada cu statui).

Măsura a fost luată că urmare a faptului că a fost suplimentat numărul de bilete la acest meci, astfel încât pot participa mai mulți spectatori.

Vă reamintim faptul că accesul pe Arena Națională în cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA 2020 se face pe baza biletului și a brăţării oferite de voluntarii Proedus și CTMB prezenți în centrele de testare .

Lista centrelor poate fi consultată AICI.

Procedura de obţinere a brăţărilor în centrele medicale acreditate EURO 2020 o găsiți AICI.

Cookies