EURO 2020 Franța – Elveția. STB deviază liniile N102 și N113 de pe Str. Vatra Luminoasă

28 iun. 2021
66 Afișari
EURO 2020 Franța - Elveția. STB deviază liniile N102 și N113 de pe Str. Vatra Luminoasă

Cu ocazia desfăşurării meciului Franța – Elveția, de pe Arena Națională, STB deviază liniile N102 și N113 de pe Str. Vatra Luminoasă.

În contextul desfășurării partidei de fotbal Franța – Elveția, din cadrul optimilor de finală ale Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020, pe Stadionul „Arena Națională”, în noaptea de luni spre marți, 28/29.06.2021, autobuzele liniilor de noapte N102 și N113 vor circula pe trasee deviate până la reluarea circulației pe arterele din zona stadionului, conform informațiilor oficiale transmise de STB.

Astfel, autobuzele liniei N102 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Piața Unirii 2” și intersecția Bd. Pache Protopopescu/ Șos. Mihai Bravu/ Șos. Iancului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Șos. Iancului, Șos. Pantelimon, până la terminalul „Granitul”.

Recomandăm și: Șeful UEFA vine la București să vadă Franța – Elveția de la EURO 2020

Autobuzele liniei N113 vor circula pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Titan” și intersecția Șos. Mihai Bravu/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Șos. Mihai Bravu, Bd. Pache Protopopescu, Calea Moșilor, după care vor urma traseul actual, până la terminalul „Bd. Ficusului”.

Suplimentar, programul de circulație al liniei speciale expres 700 („Aeroport Internațional Henri Coandă” – „Arena Națională”) va fi prelungit în noaptea de luni spre marți, 28/29.06.202, până la ora 01:00.

Măsuri de ordine și siguranță publică

Amintim că, pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a meciului Franța – Elveția, Jandarmeria Capitalei, alături de Poliția Capitalei, ISU București-Ilfov și celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pentru menţinerea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Peste două mii de jandarmi, polițiști și pompieri vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare ale suporterilor, pentru prevenirea apariţiei unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

În ziua evenimentului sportiv, vor acționa, în sprijin, un elicopter SMURD pentru asigurare medicală la Arena Națională și un elicopter pentru monitorizare aeriană a traseelor de deplasare ale suporterilor.

Cookies