EURO 2020 București. Peste 1.200 de voluntari ajută publicul din Capitală la Campionatul European de Fotbal

11 iun. 2021
76 Afișari
EURO 2020 București. Peste 1.200 de voluntari ajută publicul din Capitală la Campionatul European de Fotbal

EURO 2020 București. Peste 1.200 de voluntari vin în ajutorul publicului din Capitală, român și străin, la Campionatul European de Fotbal care începe duminică, 13 iunie, în România. În ce mod vor oferi sprijin.

Peste 1.200 de voluntari, numiți Mobility Makers UEFA EURO 2020, vor fi prezenți la Aeroportul Henri Coandă, Gara de Nord, INFO POINTS- uri și 21 CENTRE DE TESTARE acreditate UEFA pentru a orienta și informa publicul în București la Euro 2020.

Cum vor ajuta aceștia

Voluntarii prezenți la Aeroportul Henri Coandă și în cele 21 de centre de testare acreditate UEFA vor oferi suport și în distribuirea brățărilor de acces la meciurile de pe Arena Națională.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin PROEDUS şi Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, a selectat peste 1200 de voluntari care vor fi implicaţi în organizarea, la Bucureşti, a Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020.

Alți 850 de voluntari vor asigura asistența publicului la Arena Națională

În perioada 11-28 iunie, aceştia vor informa, asista şi oferi servicii de orientare în București pentru turiştii participanţi la campionat. Ei se alătură altor 850 de voluntari care asigură asistență publicului și personalului de organizare al UEFA în perimetrul Arenei Naționale.

600 de elevi voluntari

600 de elevi voluntari, selectaţi prin PROEDUS, vor fi prezenți la Aeroportul Henri Coandă și la Gara de Nord

Cei 600 de voluntari Proedus, provenind din peste 100 de licee din Capitală, vor fi prezenți pe Aeroportul Henri Coandă și la Gara de Nord pentru a informa, asista și oferi servicii de orientare pentru turiștii participanți la campionat.

Totodată, voluntarii Proedus vor oferi, la punctul din Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, brățările speciale de acces care vor însoți biletul la meciurile de pe Arena Națională.

Bilete cu „Exceptat Carantină”

Acestea vor fi oferite suporterilor numai după ce au prezentat voluntarilor Proedus adeverința DSP cu mențiunea „Exceptat Carantină”, însoțită de un act de identitate și tichetul de acces la meciul EURO2020.

Voluntarii Proedus își vor desfășura activitatea timp de două săptămâni, în zilele în care se joacă cele patru meciuri, precum și cu două zile înainte de fiecare partidă (11-13 iunie, 15-17 iunie, 19-21 iunie, 26-28 iunie), în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti (CTMB) a activat 635 de voluntari Mobility Makers EURO 2020 în mai multe puncte cheie din Capitală

În perioada 12 – 28 iunie, 635 de voluntari CTMB vor activa în INFO POINTS, în punctele LAST KM, dar și în centrele de testare acreditate UEFA, în zilele meciurilor, dar și în cele premergătoare acestora, în cazul voluntarilor din centrele de testare.

Voluntarii Mobility Makers vor fi prezenți în zilele în care au loc meciuri (13, 17, 21, 28 iunie) în cinci puncte mobile de informare (INFO POINTS), organizate în Piața Universității, Unirii, Muncii, Iancului și în Centrul Istoric.

În aceste locații, ei vor oferi turiștilor informații despre oraș, cazare, transport, turneu și vor împărți hărți și broșuri turistice.

Voluntarii din INFO POINTS vor putea fi reperați după uniforma MOBILITY MAKERS, dar și după elementele vizuale: biciclete, umbreluțe, steaguri cu inscripțiile UEFA EURO 2020 și Volkswagen Mobility Makers.

La punctele LAST KM, voluntarii vor fi activați doar în zilele de meciuri și vor îndruma spectatorii către zona aferentă biletului achiziționat.

Locațiile LAST KM sunt situate la intrările din Arena Națională:

Maior Coravu: acces VIP și persoane cu dizabilități,
Bd. Basarabia: acces public general,
Bd. Pierre de Coubertin: acces public general.

Voluntarii vor activa și în cele 21 CENTRE DE TESTARE acreditate UEFA, unde vor oferi suporterilor brățara de acces la meciuri, numai după ce voluntarul a primit un răspuns afirmativ din partea cadrelor medicale din centrele de testare acreditate UEFA.

În atenția spectatorilor: odată scoasă de la mână, brățara nu mai este valabilă pentru accesul pe stadion!

Accesul pe Arena Națională la meciurile EURO 2020 se va face doar cu biletul de meci și brățara de acces, care se obține de la unul dintre centrele medicale acreditate UEFA, pe care le găsiţi în lista din link-ul de mai jos AICI.

Cookies