EURO 2020. Austria – Macedonia de Nord, primul meci de pe Arena Națională. 3 – 1 LIVE SCORE UPDATE

13 iun. 2021
159 Afișari
EURO 2020. Austria - Macedonia de Nord, primul meci de pe Arena Națională. 3 - 1 LIVE SCORE UPDATE

EURO 2020. Austria - Macedonia de Nord, primul meci de pe Arena Națională. Începe oficial Campionatul European în București începând cu ora 19.00. Suporterii străini și-au făcut apariția în oraș încă de ieri. Din păcate vremea nu ține cu această competiție sportivă.

EURO 2020. Austria – Macedonia de Nord, primul meci de pe Arena Națională. Începe oficial Campionatul European în București

UPDATE: 3-1 pentru Austria, gol marcat la finalul partidei

UPDATE: 2-1 pentru Austria în minutul 78.

UPDATE: 1-1, după ce Macedonia de Nord a egalat după o gafă imensă a Austriei

UPDATE: Austria deschide scorul în minutul 18 în partida cu Macedona de Nord.

Arena Națională  găzduiește primul meci de la EURO 2020, Austria – Macedonia de Nord, iar fanii macedoneni s-au pregătit și ei. Partida se dispută pentru grupa C, de la ora 19:00.

Din păcate fix în aceste momente Bucureștiul a primit o alertă RO-ALERT de vânt puternic și ploaie cu grindină. Partida poate fi urmărită pe Pro TV. Partida a început într-un tunet.

Acoperișul Arenei Naționale nu este ridicat, cu toate că se așteaptă o ploaie în București. Se pare că regulamentul UEFA nu ar permite acest lucru. Rămâne de văzut cum se va comporta terenul.

8.000 de spectatori pe Arena Națională

Peste 8.000 de spectatori au intrat pe Arena Naţională, pentru a participa la partida de fotbal dintre echipele reprezentative ale Austriei şi Macedoniei de Nord, din cadrul Turneului Final EURO 2020, a informat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

Fanii macedoneni au petrecut în București

Aceștia au invadat, pur și simplu, centrul vechi al Bucureștiului înaintea marelui meci din această seară. În ciuda ploii, s-a revărsat o mare galben-roșie de suporteri pe străduțele din centrul capitalei. Toți au venit pregătiți corespunzător și nu s-au lăsat până nu au gustat berea românească.

Austria – Macedonia de Nord, echipele de start

AUSTRIA: Bachmann – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Ulmer – Baumgartner, Laimer, X. Schlager, Alaba – Sabitzer, Kalajdzic
SELECȚIONER: Franco Foda

MACEDONIA DE NORD: Dimitrievski – Nikolov, Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Bardi, Ademi, Elmas – Pandev, Trajkovski
SELECȚIONER: Igor Angelovski

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Andreas Ekberg (Suedia)

Suporterii au intrat pe Arena Națională încă de la ora 16.00

Suporterii au putut intra pe Arena Națională pentru primul meci de la EURO 2020 începând cu ora 16:00, pe baza brățării de acces care confirmă respectarea normelor sanitare:

A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore înaintea începerii meciului;

C. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

D. Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat de o unitate medicală al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore înaintea începerii meciului.

Mii de forțe de ordine mobilizate pentru EURO 2020

2.000 de jandarmi și polițiști sunt mobilizați pentru a asigura ordinea publică la meciul de pe Arena Națională și pe traseele de deplasare a fanilor. Din tabăra austriacă se așteaptă în jur de doar 2.000 de suporteri, în timp ce la al doilea meci, cel cu Ucraina, tot de pe Arena Națională, austriecii au anunțat că s-au vândut toate biletele.

Cookies