ARHIVA B365

Eugen Teodorovici (PSD): După alegerile locale trebuie depusă moțiune de cenzură

‘Eu am spus-o, de la momentul în care s-a votat în Parlament acest guvern, că a fost o greșeală. O spun și astăzi. A fost o greșeală atunci. Domnul președinte Iohannis a fost foarte abil în a ne pune nouă în brațe, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, cândva, cu toții să le știm și să fie la lumină. Unii le mai știm, le mai bănuim. Acum încearcă să fie la fel de abil și să spună că nu este guvernul domniei sale’, a declarat senatorul PSD.

Teodorovici a susținut că speră ca la alegerile din 5 iunie să fie un vot masiv al populației în favoarea PSD, care ‘să arate, să fie un mesaj clar către partid în principal, către conducerea partidului, ca o moțiune de cenzură să fie luată în discuție și să fie depusă’.

Social-democratul a susținut că Guvernul Cioloș trebuie oprit, pentru că altfel, dacă va fi lăsat mai departe, ‘așteptând alegerile din toamnă, va fi greu, chiar și pentru un ministru de finanțe strălucit, să facă față începând cu 2017 și ne vom întoarce, din păcate, la acea perioadă de tristă amintire 2009-2011’.

Teodorovici a mai spus că PSD este un partid mare și care trebuie să ia o astfel de decizie după alegerile locale. Senatorul consideră că un politician este obligat să lupte pentru a ajunge la putere și pentru a conduce țara, ‘pentru a face bine, după care, în funcție de asta, lumea să te voteze sau nu’.

Eugen Teodorovici a spus că Guvernul Cioloș este împotriva a tot ceea ce înseamnă România. ‘E frustrant pentru că oamenii din acest guvern nu răspund. (…). Hai să fie un guvern politic, care să răspundă. (…). Cum l-aș califica? E puțin să spun anti-tot ceea ce înseamnă România, de la simboluri până la viața de zi cu zi. Efectiv ei luptă împotriva noastră ca țară’, a susținut social-democratul.

El a adăugat că o soluție este o nouă guvernare. ‘Orice zi ne va costa pe noi ca țară, ca politicieni care vrem să guvernăm în viitor această țară, pentru că e greu să repari o zi de nerealizare în orice domeniu’, a conchis Eugen Teodorovici.

Sursa: Agerpres


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button