„Eu pe unde mai trec?”, întreabă un șofer când dă nas în nas cu o mașină parcată pe mijlocul unei străzi din București. „Ia-ți o bicicletă, ai sigur loc cu ea!”

15 mai 2023
1537 Afișari
„Eu pe unde mai trec?”, întreabă un șofer când dă nas în nas cu o mașină parcată pe mijlocul unei străzi din București. „Ia-ți o bicicletă, ai sigur loc cu ea!
„Eu pe unde mai trec?”, întreabă un șofer când dă nas în nas cu o mașină parcată pe mijlocul unei străzi din București. „Ia-ți o bicicletă, ai sigur loc cu ea!". Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un șofer din București și-a lăsat mașina parcată pe mijlocul străzii, blocând accesul celorlalte autovehicule. Parcarea sa neregulamentară a atras atât de mult atenția, încât a fost postată pe Facebook.

„Și eu pe unde mai trec?”

Un șofer și-a parcat autovehiculul pe mijlocul unei străzi de București, încurând circulația.

Un alt șofer conducea pe strada respectivă, când a observat mașina parcată neregulamentar. Acesta a văzut că nu are loc să treacă din cauza autovehiculului parcat pe mijlocul străzii, așa că a cerut sfatul internauților.

Bărbatul a fotografiat mașina parcată neregulamentar, după care a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, întrebându-i pe internauți:

Și eu pe unde mai trec?” – L. S.

Postarea bucureșteanului a strâns zeci de reacții din partea internauților. Majoritatea au adăugat comentarii ironice, în care îi ofereau diverse soluții șoferului.

Unii internauți i-au recomandat să se urce pe trotuar pentru a ocoli mașina și pentru a putea trece liniștit. Alții i-au spus că are suficient loc să treacă și că pe acolo ar fi putut trece chiar și un camion.

Câteva dintre comentarii

  • „Dai pe mod avion” – C. S.
  • „Prin dreapta.” – B. A. S.
  • „Vrei să ne arăți că ți-ai luat Renault? Ăla este parcat ca boul… dar dacă nu ai loc să treci… fugi repede și predă permisul!” – D. I.
  • „Lasă vrăjeala, pe acolo treci cu camionul…” – S. M.
  • „E poză făcută cu unghi wide, normal că pare că are loc, poate nu avea…” R. A.

Bucureștenii l-au criticat de șofer, mai mult decât să îl ajute. În plus, unul dintre ei i-a recomandat să lase permisul la poliție și să își cumpere o bicicletă.

Du-te frate lasă permisul la poliție și ia-ți o bicicletă, ai sigur loc cu ea.” – M. A.

Mașina parcată neregulamentar a fost ridicată

Un bucureștean a lăsat un comentariu la postarea bărbatului, în care a spus că el locuiește în zona respectivă și că zi de zi vede parcări neregulamentare acolo. În ceea ce privește mașina parcată din postare, a fost ridicată în cele din urmă.

Nu ești din zonă, îmi dau seama. Vino zilnic pe acolo și o vei găsi parcată în toate pozițiile posibile. Ca să înțelegi nivelul parcărilor și a condusului, uită-te la mașină și spune-mi ce parte nu e îndoită/zgâriată!
Iar celor care spun că avea loc le spun că nu avea, stau acolo și am ocolit-o și eu.
I-a fost ridicată mașina.” – G. A.
Te-ar putea interesa și:
Cookies