Etnobotanicele au mai făcut o victimă în Bucureşti

de:
01 nov. 2010
0 Afișari
Etnobotanicele au mai făcut o victimă în Bucureşti

Într-un apartament din sectorul 4 s-a petrecut, duminică noaptea, un nou incident violent pus pe seama substanţelor etnobotanice. Florin Gabriel, în vârstă de 22 de ani, i-a chemat acasă la el pe prietenii săi Alexandru şi Andrei, ambii de aceeaşi vârstă, pentru a consuma ”droguri legale”.

În jurul orelor 22.00, petrecerea celor trei a luat însă o turnură violentă. Gazda şi Alexandru s-au luat la ceartă, iar acesta din urmă a scos un cuţit şi şi-a înjunghiat prietenul. Și-a aplicat apoi câteva tăieturi lui însuşi, după care a fugit de la locul faptei, a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Pe stradă a fost abordat de o echipă de poliţie, la vederea căreia s-a mai tăiat de câteva ori pe corp. Tânărul înjunghiat a fost transportat la spital, iar agresorul a fost reţinut şi urmează să fie anchetat. El le-a mărturisit anchetatorilor că nu-şi poate explica fapta sa şi că a trăit cu impresia că a ţinut în mână un cuţit de jucărie.

Poliţia Capitalei urmează să facă o propunere legislativă prin care substanţele etnobotanice să nu poată fi comercializate la mai puţin de 500 de metri de unităţile de învăţământ, la fel ca în cazul băuturilor alcoolice şi a tutunului.

Cookies