Ești pasionat de mașini retro? Peste 30 de modele de colecție în parcarea unui centru comercial din București

31 iul. 2021
248 Afișari
Ești pasionat de mașini retro? Peste 30 de modele de colecție în parcarea unui centru comercial din București
Ești pasionat de mașini retro? Peste 30 de modele de colecție în parcarea unui centru comercial din București

Pasionații de mașini retro sunt așteptati zilele acestea în parcarea centrului comercial Colosseum din București, la Old Cars Show.

Dedicat toturor pasionaților de mașini retro, de epocă, evenimentul de la centrul comercial Colosseum permite atât pasionaților,cât și celor care vor să descopere o parte din istoria automobilelor, să vadă cele peste 30 de modele de mașini retro de colecție expuse aici.

Mașini retro pe șoseaua Chitilei. Cel mai vechi model e din 1928

Mașini retro

Organizat cu susținerea Clubului Vehiculelor de Epocă, Colosseum Old Cars Show are loc în parcarea centrului comercial Colosseum, situat pe șoseaua Chitilei la numărul 284.

Aici, veți avea ocazia să admirați și să fotografiați cel mai vechi automobil din cadrul expozitiei care va fi un model FORD A, fabricat în anul 1928, dar și să descoperiți un model de mașină unic în România, un Pontiac Eight din 1953.

În cadrul expoziției de mașini retro, de epocă, vor fi expuse și o mulțime de alte modele produse de branduri celebre. Dintre acestea, organizatorii enumeră modele precum  Citroen Traction Avant (1939), Mercedes Benz 230 Cabrio (1940), Jeep CJ3A (1948), Ford Mustang (1965), Jaguar E Type 4.2 XKE (1969) sau Volga C21 (1968).

Conform comunicatului de presă dat publicității de organizatori, nu vor lipsi nici cunoscutele branduri locale, Aro și Dacia, care vor fi reprezentate de modelele Dacia 1100 și 1300 (1969) și IMS ARO M 461 (1974).

După un program special, norocoșii vor avea șansa de a se plimba cu o parte din mașinile expuse.

La eveniment va participa, sâmbătă, 31 iulie, și artistul Adrian Mitu, cunoscut pentru pasiunea sa de a picta mașini în cafea. Acesta va face demonstrații live și va reprezenta artistic evenimentul dedicat mașinilor de epocă.

Totodată, în cursul zilei de sâmbătă, atmosfera de eveniment va fi completată de muzică jazz live, interpretată de artiști români, la trompeta și chitară.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Nu uitați nici că în Parcul Izvor sau pe șoseaua Kiseleff puteși adopta un cățel astăzi și mâine în cadrul unui program al Primăriei Capitalei.

Totodată, sâmbătă, 31 iulie, la ”Cinema sub stele” se difuzează Berliner, iar duminică, 1 august, Un hoț cinstit.

Cookies