Eşti împotriva eutanasiei maidanezilor? Adoptă un căţel!

de:
21 mai 2011
2 Afișari
Eşti împotriva eutanasiei maidanezilor? Adoptă un căţel!

Centrul de adopţii al GIA este aproape gata. Reprezentanţii ONG-ului susţin că este un concept diferit de acela al adăposturilor canine pentru că găzduieşte un număr mic de căţei, pe perioade scurte de timp. Acest număr mic asigură un standard sporit de calitate al vieţii patrupedelor, spun oengiştii.

În cadrul centrului, căţeii vor fi socializaţi şi evaluaţi pentru a fi recomandaţi într-un mod cât mai eficient familiilor care doresc să adopte un prieten canin: în funcţie de temperament, vârstă, talie, necesităţi etc. Pe măsură ce căţeii sunt adoptaţi, Centrul va găzdui alţi candidaţi pentru adopţie.

Centrul este un spaţiu de tranzit, un ultim popas pe care căţeii salvaţi din stradă îl vor face inainte de a fi adoptaţi”, a declarat pentru B365.ro Delia Pîrvu de la Asociaţia GIA.

Centrul de adopţii nu va servi doar patrupedelor. Acolo vor avea loc acţiuni educative pentru copii (ateliere creative, lecţii de dresaj, cursuri de îngrijire), expoziţii sau evenimente de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân. Cei interesaţi de adoptia unui câine maidanez pot aplica la office[at]gia.org.ro.

Cookies