Ești din București și vrei să te îmbogățești? Pont să obții 200.000 de euro de la stat. E cam SF, dar totuși…

15 feb. 2021
93 afișări
Ești din București și vrei să te îmbogățești? Pont să obții 200.000 de euro de la stat. E cam SF, dar totuși...

Da, sună SF, dar „Întreținerea și repararea navelor spațiale” poate fi înregistrată ca activitate la Registrul Comerţului şi poate primi fonduri. Nu trebuie să fii un omuleț verde pentru a obține banii. Care sunt condițiile?

În România poate fi înființată o firmă care se ocupă cu „Întreținerea și repararea navelor spațiale”. Bineînțeles că totul se înregistrează la Registrul Comerțului, adăugând în actul constitutiv al viitoarei societăți codul CAEN 3316 – Repararea și întreținerea aeronavelor și navelor spațiale, potrivit AvocatNet.

Întreținerea și repararea navelor spațiale trebuia susținută suplimentar, iar pentru mai mulți ani, această activitate a fost eligibilă în cadrul măsurilor 6.2 și 6.4 din Programul Național de Dezvoltare Rurală, destinate înființării de activități non-agricole în spațiul rural.

Pentru a obține suma de 200.000 de euro, persoanele interesate trebuiau să-și înființeze la țară un atelier pentru repararea navelor spațiale. Potrivit AvocatNet, „nu avem informații că o astfel de activitate chiar a primit finanțare nerambursabilă”.

Cookies