Este… vremea să cumperi paltoane de damă, la propriu și la figurat! Iată ce modele sunt în tendințe! (P)

26 oct. 2022
108 Afișari
Este... vremea să cumperi paltoane de damă, la propriu și la figurat! Iată ce modele sunt în tendințe! (P)
Este... vremea să cumperi paltoane de damă, la propriu și la figurat! Iată ce modele sunt în tendințe! Sursa foto: dames.ro

Sezonul toamnă-iarnă vine întotdeauna cu câteva provocări pentru garderoba unei femei. Să te îmbraci astfel încât să nu simți disconfortul vremii, și în același timp să îți păstrezi eleganța este, deseori, un exercițiu dificil. Dacă ai, însă, articolele vestimentare corespunzătoare, totul devine mult mai ușor. Îți poți alege astfel, fără a întâmpina greutăți, piesele necesare pentru a arăta splendid în orice situație. În acest sens, modelele de paltoane de damă în tendințe în anul 2022 sunt alături de tine, pentru a avea un final de an magic, în care să te bucuri cu rafinament de reveria culorilor de toamnă.

Stilurile propuse de designerii atelierelor de creație avantajează orice tip de siluetă și acoperă o plajă largă de preferințe cromatice. Grație colecției diversificate de paltoane dama, poți fi sigură că vei găsi modelul pe care îl căutai de mult timp. Fie că ești adepta celor mai îndrăznețe imprimeuri, fie că vrei să porți o ținută discretă, care să nu atragă prea mult atenția, acum poți opta pentru stilul care te reprezintă cel mai bine.

Dacă îți plac nuanțele ivory, roz pudră, bej sau alb, asociate în cel mai creativ mod cu elemente grafice captivante, în colecțiile acestui sezon vei găsi articolul care îți va răsfăța sufletul. În cazul în care rezonezi cu nuanțele ceva mai intense, ai de partea ta o gamă generoasă în care te așteaptă culori, precum: lila, verde, roșu, albastru, mov, gri sau negru. Imprimeurile inedite, cu tematici din cele mai variate, de la cele florale până la cele abstracte sau animal print oferă garanția că oriunde te-ai afla, vei fi admirată pentru stilul distins și original.

Sursa foto: dames.ro
Sursa foto: dames.ro

Iată câteva dintre tendințele în vogă ce vizează categoria de paltoane de damă!

Lungimi până la nivelul șoldului

Modelele cu lungimi scurte sau medii sunt foarte confortabile și versatile, design-ul lor fiind pe gustul mai multor categorii de vârstă. Îmbracă un articol din această gamă și te vei prezenta cu o ținută care va atrage un lung șir de complimente din partea celor din jur, indiferent că ai ieșit la o plimbare prin oraș, la o terasă împreună cu cei dragi sau te deplasezi spre birou.

Lungimea până la nivelul șoldului permite combinarea paltonului cu o fustă conică sau cu o pereche de pantaloni eleganți. Poți realiza în acest fel ținute dintre cele mai diverse, cu efect atrăgător, care vor emana bunul-gust la fiecare pas.

Piese cambrate pe corp

Croiala cambrată discret pe corp flatează orice siluetă și completează de minune un ansamblu vestimentar în care ai inclus o fustă până la genunchi sau pantaloni office.

Guler tunică

Gulerul tunică este foarte îndrăgit de majoritatea cumpărătoarelor. Poate face o echipă de nota 10 cu eșarfele sau șalurile, fără a încărca ținuta. Dacă nu te încântă folosirea acestor accesorii, poți renunța la ele, lăsând gulerul complet descoperit, pentru a-și „etala” stilul modern.

Imprimeuri digitale

Modelele de paltoane de damă cu imprimeuri digitale sunt un „must-have” al acestui sezon! Grafica este irezistibilă, elementele abordate cucerind de la prima vedere. Florile, reprezentările abstracte sau geometrice și cele cu animale fac spectacol pe materialele de calitate, acuratețea detaliilor fiind impresionantă.

Degradeuri și mixuri de două culori

Piesele în două culori sau degradeurile arată splendid! Contrastele elegante delectează privirea și transformă întreaga ținută într-una autentică și distinsă.

Este vremea să îți „împrospătezi” garderoba cu paltoane damă în trend! Anul acesta, oferă-ți un cadou splendid din noile colecții, și fiecare zi o vei primi cu un tonus de invidiat.

Cookies