ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

Este județul Ilfov pregătit de iarnă? Vincențiu Voicu a început o serie de verificări

Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Vincențiu Voicu, a început o serie de inspecții.

Vicențiu Voicu dorește să verifice dacă utilajele de intervenție sunt pregătite pentru iarnă.

Ce a declarat Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov

„Am verificat astăzi stadiul pregătirilor de iarnă în bazele noastre de deszăpezire din județ. Aprovizionarea cu materiale antiderapante se află în grafic, ca și pregătirea corespunzătoare a celor 85 de utilaje (autogradere, vole, încărcătoare frontale, autobasculante cu lamă și sărăriță, utilaje multifuncționale Unimog dotate cu lamă, sărăriță și freză).

Utilajele multifuncționale și autobasculantele sunt dotate cu GPS-uri, pentru a putea fi localizate cu ușurință. Fiecare bază de deszăpezire va avea un echipaj care va asigura non-stop asistență tehnică”, a explicat Vincențiu Voicu, potrivit News București.

În acest context, Vincențiu Voicu a declarat că, în acest moment Consiliul Județean Ilfov este pregătit pentru sezonul rece.

„Pentru a preveni blocajele rutiere, în zonele cunoscute pentru acumulări de zăpadă, echipa constituită de Serviciul de Întreținere Drumuri Județene din subordinea Consiliului Județean Ilfov a montat 20 de kilometri de parazăpezi. Responsabilitatea întreținerii drmurilor comunale și sătești din județ precum și deszăpezirea lor revine primăriilor. La această oră, considerăm că suntem pregătiți pentru sezonul rece”, a declarat Vincențiu Voicu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button