Este gata un nou loc de joacă din Grozăvești. Are leagăne, tobogane legate cu tunel și-o băncuță cu primar pe ea

19 mai 2023
116 Afișari
Este gata un nou loc de joacă din Grozăvești. Are leagăne, tobogane legate cu tunel și-o băncuță cu primar pe ea
Este gata un nou loc de joacă din Grozăvești. Are leagăne, tobogane legate cu tunel și-o băncuță cu primar pe ea. Sursa foto: Facebook/ Primăria Sectorului 6

Un nou loc de joacă din Grozăvești este gata. Primarul Sectorului 6 a mers să vadă cum arată părculețul și a anunțat că deja a fost folosit de către copii.

Unde se află locul de joacă

Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina de Facebook că este gata un nou loc de joacă din Grozăvești.

Locul de joacă se află pe Strada George Ranetti din Sectorul 6. Copiii deja au început să se joace în el și să folosească echipamentele noi.

Văzut, promis, amenajat.
Locul de joacă de pe strada George Ranetti, din Grozăvești, este gata. Prichindeii se bucură deja de el.” a scris PS6 pe Facebook
Primarul Sectorului 6 a fost joi, 18 mai 2023, să vadă cum a ieșit amenajarea. O femeie ieșită în parc cu micuțul ei, în vârstă de un an, și-a exprimat opinia cu privire la noul loc de joacă:
Copiii sunt foarte încântați. Înainte să avem acest loc de joacă, mergeam cu copilul pe stradă. Ne plimbam printre mașini. Este o amenajare extrem de binevenită.”

Lucrările au fost efectuate de ADPDU Sector 6

În urmă cu aproximativ două săptămâni, PS6 a anunțat că se lucra la amenajarea locului de joacă din Grozăvești. De asemenea, au precizat și că lucrările vor fi efectuate de Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6.

PS6 a mai anunțat și că echipamentele din locul de joacă vor fi moderne și sigure.

Pe spațiul de 220 mp, cei mici vor avea parte de echipamente moderne, sigure și de calitate, amplasate pe o suprafață din tartan și covor elastic din cauciuc.” a anunțat PS6

Primăria a spus că pe lângă tobogane, poduri și elemente dinamice, locul de joacă va fi dotat și cu echipamente pentru persoane cu dizabiliăți.

Vor fi leagăne, un balansoar pentru cei cu dizabilități. O instalație compactă ce va măsura 2.195 m.
Figurine pe arc, pentru balansarea pe verticală, dar și patru băncuțe pentru părinți și bunici.” a mai adăugat PS6
Acum că locul de joacă este gata, bucureștenii își pot duce micuții acolo pentru a se bucura de el.
Te-ar putea interesa și:
Cookies