ARHIVA B365

Este cel mai liniștit Crăciun din ultimii cinci ani

Crăciunul 2015 a fost foarte liniștit, comparativ cu alți ani, potrivit reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne. În ultimele 48 de ore nu s-au înregistrat evenimente deosebite, a precizat purtătorul de cuvânt.

293 de echipaje SMURD au asigurat 870 de intervenții medicale de urgență. Faptele de omor au cunoscut un trend descendent. Vorbim de o scădere de opt ori față de anul 2011. În comparație cu o zi normală când media evenimentelor este de 450, în cursul zilei de ieri au fost înregistrate 322 de evenimente.

Aproape 40.000 de angajați ai ministerului de Interne s-au aflat la serviciu, vorbim despre jandarmi, pompieri, dar mai ales despre polițiști care au reprezentat aproape jumătate din numărul celor aflați în misiune. Cei mai mulți aparțin Poliției Rutiere care a împânzit țara cu radare. Sau aplicat în jur de 3.700 de amenzi în cuantum de peste 16 milioane de lei în doar șapte zile.

La rândul lor, pompierii au verificat peste 60 de obiective unde au găsit nereguli. În locurile controlate, ISU a constatat nerespectarea regulilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar cinci dintre patroni au fost mai aspru sancționați, iar localurile lor au fost închise.

Sursa: Digi24.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button