Este 2021 anul rujurilor mate? Află răspunsul specialiștilor! (P)

28 iul. 2021
20 Afișari
Este 2021 anul rujurilor mate? Află răspunsul specialiștilor! (P)
Este 2021 anul rujurilor mate? Află răspunsul specialiștilor! (P) sursa foto: melkior.ro

În ultima vreme, se pare că oriunde te întorci privești spre buze colorate cu rujuri mate. Această tendință îl face până și pe îndrăgitul luciu de buze să sară în vagonul produselor cu textură mată. Multe femei se feresc de formulele acestor rujuri din cauza ideii că ar face buzele să pară uscate, cu aspect încrețit.

De data aceasta însă, modelele de rujuri mate vin cu o compoziție super confortabilă pentru buze, durează mai mult și se potrivesc tuturor tonurilor de piele.   

De ce aceste rujuri au succes în anul 2021?

Produsele pentru buze cu aspect mat au mai mult pigment decât alte formule, ceea ce înseamnă că au o culoare puternică încă de la prima aplicare. De asemenea, sunt rezistente la transfer, putând astfel savura liniștită un pahar de șampanie sau o ceașcă de cafea fără grija că vei lăsa urme de ruj. 

Oferta de rujuri mate este deosebit de diversificată. Vei putea alege între culori calde și delicate sau intense și îndrăznețe, de la cele de nude, bej, roz, la cele de roșu, stacojiu, maro, caramel sau mov. 

Poate ai observat deja că aceste rujuri creează instantaneu o aură sofisticată. Datorită pigmenților intenși, orice nesiguranță în aplicarea acestui produs se va vedea și va atrage rapid atenția. De aceea, trasarea trebuie să fie corectă, pentru că orice greșeală va afecta frumusețea întregului machiaj. 

rujuri mate

Pentru a obține matul perfect și buzele să arate irezistibile, trebuie să te ocupi mai întâi de îngrijirea lor prin tratamente de exfoliere și hidratare intensă. Matul nu te prea lasă să ascunzi nimic, nicio imperfecțiune. Așadar, primul pas înainte de aplicarea acestor rujuri mate se referă la obținerea buzelor cu aspect sănătos și hidratat. 

Secretul pentru a scoate frumusețea rujului mat în evidență este să te asiguri că nuanța aleasă este de impact. Nuanțele neutre sau cele apropiate de tonul pielii te pot face să capeți un aspect bolnăvicios, iar asta nu e de dorit. Optează pentru nuanțe vii și îndraznețe, care să te scoată din anonimat.

Evită folosirea balsamului de buze înainte de a aplica rujuri mate, deoarece va adăuga luciu, diluând efectul mat dorit. În schimb, utilizează o bază de machiaj pentru hidratare, fără efect de strălucire adăugat.

Uniformizează culoarea buzelor pentru a evita degradeurile sau nuanțele în două tonuri inspirate din anii ’90. Pentru un aspect mai plin, umple întreaga suprafață prin tapotarea ușoară a rujului folosind vârful degetului.

Rujul a devenit un produs indispensabil, nelipsit din orice trusă de makeup, care adaugă culoare buzelor tale indiferent de moment sau ocazie. Acest prieten de nădejde nu te lasă niciodată la greu. Chiar și atunci când poate nu ai starea necesară să te ocupi de un machiaj complet, simpla folosire a rujului schimbă întregul tău vibe. 

Anul acesta, dă o șansă gamei de rujuri mate, pigmentate, cu acoperire perfectă. Sunt super rezistente, cremoase și au un miros demențial. Dacă ești în căutarea rujului perfect, Melkior Professional a dezvoltat o linie impresionantă de rujuri, în nuanțe bogate. Indiferent de varianta pe care o îndrăgești, sub formă de baton, varianta lichidă sau cea cu aspect metalizat, toate vor transforma machiajul tău într-un real succes. Fii irezistibilă, frumoasă și iubită cu orice ocazie.