ESENȚIAL | Un copil și bunica lui, electrocutați într-un supermarket din București. Incidentul, provocat de de un cablu neizolat al magazinului, care e în Străulești

05 iun. 2024
1103 afișări
ESENȚIAL | Un copil și bunica lui, electrocutați într-un supermarket din București. Incidentul, provocat de de un cablu neizolat al magazinului, care e în Străulești
ESENȚIAL | Un copil și bunica lui, electrocutați într-un supermarket din București. Incidentul, provocat de de un cablu neizolat al magazinului, care e în Străulești | Sursa foto: Freepik

Un copil și bunica lui au fost electrocutați într-un supermarket din București, incidentul fiind provocat de un cablu neizolat. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Un copil și bunica sa au fost elelctrocutați într-un supermarket

Un băiețel și bunica sa au fost electrocutați în Capitală. Mai exact, aceștia se aflau la cumpărături într-un supermarket din cartierul Străulești. Potrivit Observator.ro, clienții se aflau în zona coșurilor de cumpărături, aceștia declarând că un cablu neizolat a provocat incidentul.

După toate acestea, polițiștii au fost sesizați și, în prezent, fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Femeia de 54 de ani se afla la cumpărături cu nepotul ei de 5 ani, într-un supermarket din nordul Capitalei. Aceasta povestește că băiatul a început să plângă după ce a atins barele metalice care despart cărucioarele de cumpărături din adăposturile din parcări. În timp ce plângea, copiulul spunea că s-a curentat.

Bunica nu l-a crezut pe copil și a dorit să îi demonstreze că nu există niciun pericol. Femeia a atins și ea barele respective, dar mâinile i s-au încleștat pe acestea din cauza curentului și a leșinat. După ce și-a revenit, aceasta a anunțat conducerea magazinului.

Managerul magazinului a înercat să facă verificări, dar și acesta a fost curentat. În cele din urmaă, femeia și nepotul său au ajuns la spital pentru investigații suplimentare, în prezent starea acestora fiind bună.

Victima a depus plângere

Victima a depus plângere la poliție. Cazul a ajuns la procurori, aceștia făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Chiar și acum, la câteva zile după incident, în parcarea magazinului se văd firele neizolate, iar angajații încă încercau să afle ce a provocat incidentul. Reprezentanții magazinului au transmis că incidentul este unul izolat și au luat legătura cu o firmă specializată pentru ca incidentele de acest fel să nu se mai întâmple.

Te-ar putea interesa și:

Cookies