ESENȚIAL | Trei linii STB, blocate dimineață din cauza unui tramvai stricat în drum. Asta după ce, mai deunăzi, un tramvai s-a rupt în două pe șine

26 sept. 2023
450 Afișari
ESENȚIAL | Trei linii STB, blocate dimineață din cauza unui tramvai stricat în drum. Asta după ce, mai deunăzi, un tramvai s-a rupt în două pe șine
Liniile STB 1, 12 și 47, blocate dimineață din cauza unui tramvai stricat în drum. Asta după ce, mai deunăzi, un tramvai s-a rupt în două pe șine | Sursă foto: Captură Gândul

Liniile 1, 12 și 47 București au fost blocate în această dimineață, după ce un tramvai s-a defectat pe calea de rulare. Astfel că, cele trei linii nu au circulat pentru 13 minute, după cum anunță STB.

Liniile 1, 12 și 47, blocate dimineață din cauza unui tramvai stricat

Societatea de Transport București (STB), le-a transmis cetățenilor că liniile de tramvai 1, 12 și 47 au fost blocate în această dimineață. Anunțul a fost făcut pe pagina de Twitter STB SA Clienți, în jurul orei 8:50.

Mai precis, tramvaiele au fost blocate pe Șoseaua Progresului, în stația Spătarul Preda. A fost afectat un singur sens de mers, spre Piața Unirii.

Liniile 1, 12 și 47 – blocate pe Șoseaua Progresului, la stația Spătarul Preda, pe sensul spre Piața Unirii. Cauza: defecțiune tramvai.

Mijloacele de transport public de suprafață din oraș și-au reluat circulația după 13 minute, în jurul orei 09:00. Iată mesajul transmis de STB:

Liniile 1, 12 și 47 funcționează normal pe Șoseaua Progresului. Blocare: 13 minute (08:47-09:00).

În ultima perioadă, tot mai multe linii de tramvaie din București au fost blocate, din cauza vehiculelor ce se strică pe calea de rulare.

Acum 2 zile, un tramvai din Capitală a deraiat și s-a rupt

În urmă cu doar câteva zile, un tramvai din București a deraiat de pe șină și s-a rupt, după cum transmite Gândul. Este vorba despre un vehicul model V3A, ce a deraiat în zona Morarilor din Sectorul 2.

În imaginile de la fața locului se poate observa că tramvaiul s-a rupt în două, în zona burdufului, iar interiorul acestuia putea fi văzut de trecători. Pe lângă asta, boghiul din spate al vehiculului a fost și el avariat.

Tramvaiul care s-a rupt în zona Morarilor
Tramvaiul care s-a rupt în zona Morarilor | Sursă foto: Captură Gândul

Nu este pentru prima dată când un tramvai se rupe de la mijloc, punând în pericol viețile bucureștenilor care circulă cu mijloacele de transport public de suprafață din oraș.

Deoarece zona burdufului poate reprezenta un punct vulnerabil al tramvaielor, cetățenilor le este recomandat să nu staționeze în această zone, astfel încât, în cazul ruperii, să nu existe persoane rănite.

Cookies