ESENȚIAL | Trafic intens pe Pasajul Domnești. Centrul Infotrafic anunță că se circulă greu pe sensul de intrare în București

14 feb. 2024
360 Afișari
ESENȚIAL | Trafic intens pe Pasajul Domnești. Centrul Infotrafic anunță că se circulă greu pe sensul de intrare în București
ESENȚIAL | Trafic intens pe Pasajul Domnești. Centul Infotrafic anunță că se circulă greu pe sensul de intrare în București | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Traficul de pe Pasajul Domnești, din această dimineață, este extrem de aglomerat. Șoferii stau în coloane, bară la bară, așteptând să poată trece de podul suspendat ce a fost realizat la periferia Bucureștiului.

Pasajul Domnești, un coșmar pentru șoferi

În București și împrejurimi, nu există dimineață fără trafic aglomerat și nervi la volan. O astfel ce situație a fost semnalată în jurul orei 07:30 e un membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

Bărbatul a publicat o poză de pe Pasajul Domnești, unde se poate vedea că mașinile sunt bară la bară, iar circulația este complet blocată.

Iată imaginea:

Trafic aglomerat Pasajul Domnești
Trafic aglomerat Pasajul Domnești | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Astfel că, pentru a evita ambuteiajele, șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil zona podului suspendat de la periferiei Capitalei și să aleagă rute ocolitoare.

Situația traficului în această dimineață

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române a transmis care este situația traficului din România în această dimineață:

La nivel național, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună, valorile de trafic fiind reduse.

Conform informațiilor transmise, pe arterele principale se circulă pe un carosabil preponderent umed, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale. Este vorba despre:

  • A1 București-Pitești,
  • A1 Sibiu-Deva,
  • A2 București – Constanța,
  • A3 București-Brașov,
  • DN 1 Ploiești-Brașov.

Cu toate astea, traficul este aglomerat pe sensul de intrate în București al autostrăzii A1 București-Pitești. Aglomerația începe din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.

Trafic intens este și pe DNCB, pe raza localităților Chiajna, Domnești și Bragadiru.

Polițiștii le transmis participanților la trafic că, pentru a preveni producerea de accidente rutiere, se recomandă să circule cu prudență sporită, să mențină o distanța legală între vehicule și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare.

Cookies