ESENȚIAL | Trafic infernal pe DN1, la intrarea în București. Martor: Accident, mașini oprite pe banda 2

19 apr. 2024
498 afișări
ESENȚIAL | Trafic infernal pe DN1, la intrarea în București. Martor: Accident, mașini oprite pe banda 2
ESENȚIAL | Trafic infernal pe DN1, la intrarea în București. Martor: Accident, mașini oprite pe banda 2 | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/R. Ududec - Facebook

Șoferii sunt anunțați că la acest moment este trafic infernal pe DN1, pe sensul de mers către București. Zeci de mașini așteaptă în colană. Un martor spune că blocajul ar fi provocat de un accident produs în pasaj.

Trafic infernal pe DN1, la intrarea în București

În mod normal, într-o zi de vineri circulația ar fi blocată pe sensul de ieșire din oraș. Cu toate astea, astăzi, 19 aprilie 2024, un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” le transmite participanților la trafic că circulația este blocată la intrarea în București.

Zeci de mașini stau pe loc, așteptând la o coadă infernală să intre în Capitală.

Alte două persoane, membre ale aceleiași comunități, au anunțat că acest blocaj este cauzat de un accident ce s-ar fi petrecut în pasaj.

În urma coliziunii, vehiculele implicate ar fi fost oprite pe banda 2. Cu toate astea, această informație nu a fost confirmată încă.

Iată declarațiile:

  •  „Accident în pasaj. 17.45 mașinile pe banda 2”
  •  „Am trecut și eu prin traficul asta, erau două mașini sifonate în pasaj.. De aici aglomerația, și bineînțeles, participanții la trafic care se benoclează să vadă ce s-a întâmplat!”

O altă zonă unde traficul este complet blocat la acest moment este DNCB, în zona Măgurele. Un șofer a transmis următorul mesaj pe rețelele de socializare:

Știe cineva de ce este blocată centura de la Măgurele ?? Se stă pe loc…..

Bucureștenii care vor să plece din oraș în acest final de săptămână trebuie să se înarmeze cu multă răbdare, deoarece este posibil să petreacă ore bune la volan.

Știre în curs de actualizare.

Cookies