ESENȚIAL | Sute de bucureșteni au rămas fără gaz, după ce s-a produs o avarie în rețeaua Distrigaz. Bucureșteni de pe 8 străzi au fost afectați

02 oct. 2023
769 Afișari
ESENȚIAL | Sute de bucureșteni au rămas fără gaz, după ce s-a produs o avarie în rețeaua Distrigaz. Bucureșteni de pe 8 străzi au fost afectați
ESENȚIAL | Sute de bucureșteni au rămas fără gaz, după ce s-a produs o avarie în rețeaua Distrigaz. Bucureșteni de pe 8 străzi au fost afectați | Foto simbol: Unsplash

Sute de consumatori din București au rămas fără gaz, după ce s-a produs o avarie la sistemul de distribuție. Angajații unei firme au făcut niște săpături în Sectorul 6 și, în urma acestora, s-a produs incidentul.

Peste 800 de bucureșteni din Sectorul 6 au rămas fără gaz, după ce s-a produs o avarie

Alimentarea cu gaze naturale a fost sistată, luni, 2 octombrie, pentru peste 800 de consumatori de pe mai multe străzi din Sectorul 6 al Capitalei, a transmis Antena3.ro.

Reprezentanții Distrigaz Sud Rețele au transmis următoarele:

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanții unei companii terțe ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe Strada Ștefan Marinescu din sectorul 6 al Municipiului București, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă în data de 2 octombrie 2023, începând cu ora 11:00, pentru un număr de 843 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile Economu Cezărescu, Corvinilor, Independenței, Ștefan Marinescu, Economu Stoicescu Atanase, Stolojani, Plutonier Ion Topor din sectorul 6, al Municipiului București.

De la 11:00, echipele companiei au lucrat pentru a asigura remedierea problemei. De asemenea, îi sfătuiește pe bucureșteni să ia măsurile corespunzătoare în cazul în care simt miros de gaz în locuințe.

Reluarea alimentării cu gaze ar trebui să se facă în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 18:00, a transmis Distrigaz Sud Rețele.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de astăzi, 2 octombrie 2023, în jurul orelor 18:00. După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies