ESENȚIAL | Se închide traficul rutier pe Podul Grant, dar tramvaiele 41 vor circula în continuare. STB: Am identificat o soluție tehnică pentru a menține deschisă circulația

13 oct. 2023
1745 Afișari
ESENȚIAL | Se închide traficul rutier pe Podul Grant, dar tramvaiele 41 vor circula în continuare. STB: Am identificat o soluție tehnică pentru a menține deschisă circulația
ESENȚIAL | Se închide traficul rutier pe Podul Grant, dar tramvaiele 41 vor circula în continuare. STB: Am identificat o soluție tehnică pentru a menține deschisă circulația. FOTO: Agerpres

Începând de luni, 16 octombrie 2023, traficul rutier de pe Podul Grant va fi închis, însă STB anunță că tramvaiele 41 vor circula în continuare. Lucrările de reabilitare nu vor afecta circulația tramvaielor.

STB: Traficul rutier se închide pe Podul Grant, dar tramvaiele 41 vor circula în continuare

Șoferii din București trebuie să știe că, începând de luni, 16 octombrie, pentru lucrări de reabilitare, se închide traficul rutier pe Podul Grant. Cu toate acestea, STB a ținut să-i anunțe pe călători că, începând de luni, 16 octombrie, tramvaiele vor circula în continuare pe Podul Grant:

Podul Grant rămâne deschis pentru circulația tramvaielor, anunță Societatea de Transport București într-o postare pe Facebook.

STB transmite că a găsit o soluție tehnică astfel încât, începând cu data de 16 octombrie, tramvaiele liniei 41 să circule în continuare pe Podul Grant. Șoferii trebuie să știe că lucrările de punere în siguranță a pasajului vor afecta traficul rutier general, pe sensul dinspre Crângași spre Strada Turda.

Legătura dintre VESTUL și NORDUL Capitalei rămâne, astfel, deschisă, cu ajutorul transportului public, spune STB.

Datorită unui macaz, tramvaiele vor circula în sistem alternativ

În noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 octombrie 2023), o echipă a Societății de Transport București Infrastructură va monta un macaz, care va permite circulația tramvaielor peste pasajul Grant pe o singură linie, în sistem alternativ.

Lucrările vor fi finalizate duminică și, începând de luni, 16 octombrie, când Podul Grant va fi închis circulației rutiere – tramvaiul 41 va rămâne principala soluție de mobilitate pentru legătura cartierelor Drumul Taberei, Militari și Crângași cu zona de Nord a Capitalei.

Lucrăm, zi de zi, pentru a crește calitatea serviciului public de transport în București.
Modern. Digital. Avantajos. Acesta este noul STB, a conchis Societatea de Transport București.

Cookies