ESENȚIAL | Restricții de trafic la Pasajul Doamna Ghica, din cauza unui capac de canalizare „cu defect”. E închisă prima bandă, pe sensul Piața Delfinului – Bulevardul Lacul Tei

23 feb. 2024
1384 afișări
ESENȚIAL | Restricții de trafic la Pasajul Doamna Ghica, din cauza unui capac de canalizare
ESENȚIAL | Restricții de trafic la Pasajul Doamna Ghica, din cauza unui capac de canalizare "cu defect". E închisă prima bandă, pe sensul Piața Delfinului - Bulevardul Lacul Tei. Sursa foto: Facebook/ Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial

Trustul de Clădiri Metropolitane București anunță restricții de trafic la Pasajul Doamna Ghica, vineri și sâmbătă, 23-24 februarie. Pentru schimbarea unui capac de cămin, este afectată circulația de pe prima bandă, pe sensul de mers Piața Delfinului – Bulevardul Lacul Tei.

TCMB, anunț pentru șoferi: Restricții de trafic la Pasajul Doamna Ghica

Trustul de Clădiri Metropolitane anunță că miercuri, 21 februarie 2024, a fost identificat la Pasajul Doamna Ghica un capac de cămin care are defecte din fabricație și care are nevoie să fie înlocuit de urgență.

Acest capac de cămin se află pe sensul de mers de la Piața Delfinului spre Bulevardul Lacul Tei.

Din acest motiv, TCMB îi anunță pe șoferi că, în perioada 23-24 februarie 2024, traficul de pe prima bandă va fi restricționat pentru schimbarea capacului de cămin:

în perioada 23-24 februarie 2024 traficul pe prima bandă va fi restricționat pentru reparații de schimbare a acestuia.

Trustul de Clădiri Metropolitane își cere scuze pentru disconfortul creat și le mulțumește bucureștenilor pentru înțelere.

Pasajul Doamna Ghica, inaugurat în septembrie 2023

Pasajul Doamna Ghica a fost deschis la data de 7 septembrie 2023, cu o întârziere de trei ani (termenul inițial pentru finalizarea lucrărilor fiind mai 2020). El face legătura între Pipera și Pantelimon, are patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens de mers, are o lungime de 216 metri, iar rampele de acces au lungimi de 96 de metri.

Pasajul este dotat cu un sistem de senzori, senzori care trimit în timp informații către Facultatea de Construcții, unde este monitorizat și analizat modul în care se comportă la stresul rutier structura de rezistență.

Lucrările au costat un pic mai mult de 110 milioane de euro, dar și mulți nervi de-ai bucureștenilor care au fost nevoiți să suporte, în ultimii ani, șantierul în drumurile lor de zi cu zi. Cu o parte din banii necesari a contribuit și Primăria Sectorului 2.

Pasajul Doamna Ghica este făcut de Primăria Municipiului București, constructor fiind Trustul de Clădiri Metropolitane.

Te-ar mai putea interesa și: Cea mai simpatică „rugăminte cu dedicație” din București pentru vecinul care a spart oglinda liftului: Schimb-o până nu observă Cel de Sus

Cookies