ESENȚIAL | Restricții de circulație numeroase în weekend, în București. Lista bulevardelor și străzilor care se închid pentru „iMapp” și „Dâmbovița Delivery”

22 sept. 2023
1221 Afișari
ESENȚIAL | Restricții de circulație numeroase în weekend, în București. Lista bulevardelor și străzilor care se închid pentru „iMapp” și „Dâmbovița Delivery”
ESENȚIAL | Restricții de circulație numeroase în weekend, în București. Lista bulevardelor și străzilor care se închid pentru „iMapp” și „Dâmbovița Delivery”. Sursa imagine: Inquam Photos / Cosmin Enache

Brigada Rutieră îi anunță pe șoferi că, în acest weekend, 23-24 septembrie, vor fi numeroase restricții de circulație în București. Artere importante se închid pentru „iMapp Bucharest” și „Dâmbovița Delivery 2023”.

Weekend cu restricții de circulație în București | Dâmbovița Delivery

Dâmbovița Delivery” are loc în acest weekend, în Capitală, pe Splaiul Unirii, între Pod Timpuri Noi și Str. Abatorului, iar restricțiile de circulație sunt valabile în perioada 22 – 25 septembrie 2023.

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, în perioada 22 septembrie, ora 19:00 – 25 septembrie, ora 06:00, traficul rutier va fi restricționat pe Splaiul Unirii, porțiunea de drum cuprinsă între Pod Timpuri Noi și Str. Abatorului.

Șoferii sunt sfătuiți să aleagă rute alternative:

  • Splaiul Unirii – Calea Văcărești – Pod Mihai Bravu.
Sursa foto: Brigada Rutieră București
Sursa foto: Brigada Rutieră București

„iMapp Bucharest – Winners League”

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, iMapp Bucharest revine în Piața Constituției. Brigada Rutieră București anunță că pentru o bună desfășurare a evenimentului se vor institui mai multe restricții de circulație:

  • 22 septembrie 2023, ora 18:00 – 24 septembrie 2023, ora 07:00, traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Unirii, porțiunea de drum cuprinsă între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției.
  • 22 septembrie 2023, traficul rutier pe Bd. Unirii, porțiunea de drum cuprinsă între Bd. I.C. Brătianu și Piața Constituției se va restricționa începând cu ora 17:00, gradual, urmând ca restricția totală să fie aplicată începând cu ora 18:00.
  • 22 septembrie 2023, traficul rutier pe Bd. Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite se va restricționa începând cu ora 17:00, gradual, urmând ca restricția totală să fie aplicată începând cu ora 18:00, fără să afecteze intersecțiile.

Te-ar putea interesa și: iMapp Bucharest, în weekend, în Piața Constituției. În premieră, publicul va avea ocazia să-l vadă pe Pixel, noul MC virtual, generat de inteligența artificială

În acest context, în perioada 15-26 SEPTEMBRIE 2023 se vor rezerva parcările din proximitatea locului de desfășurare a evenimentului, respectiv alveolele aferente Pieței Constituției, transmite Brigada Rutieră.

Rute ocolitoare:

  • șos. Panduri – bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Coșbuc – str. Mitropolitul Nifon – bd. Mărășești;
  • Piața Unirii – Spl. Independenței – bd. Eroilor;
  • Calea 13 Septembrie – bd. Libertății – Rond George Coșbuc – str. Mitropolitul Nifon – bd. Mărășești.
Sursa foto: Brigada Rutieră București
Sursa foto: Brigada Rutieră București
Cookies