ESENȚIAL | O bucureșteancă, despre chinul unui drum prin oraș cu tramvaiul pe liniile 5, 16 sau 36. „Vagoanele sunt vechi, jerpelite, murdare și nesigure”

16 nov. 2023
351 Afișari
ESENȚIAL | O bucureșteancă, despre chinul unui drum prin oraș cu tramvaiul pe liniile 5, 16 sau 36.
ESENȚIAL | O bucureșteancă, despre chinul unui drum prin oraș cu tramvaiul pe liniile 5, 16 sau 36. "Vagoanele sunt vechi, jerpelite, murdare și nesigure" | Sursa foto: Facebook - Ești din Sectorul 2/C. P.

Locuitorii din Sectorul 2 știu cel mai bine cum se prezintă situația șinelor de tramvai de pe liniile care îi transportă în diverse locuri din oraș, fiind vorba în special despre 5, 16 și 36. Și tramvaiele, la fel ca șinele pe care circulă, sunt vechi, degradate și murdare.

Murdăria din tramvaiele care circulă prin Sectorul 2

Lucrul acesta îl constată și o membră a grupului de Facebook „Ești din Sectorul 2”. Aceasta spune că tramvaiele care circulă prin Sectorul 2 sunt vechi și foarte murdare, iar șinele pe care merg sunt denivelate și chiar periculoase.

Așa arată tramvaiele care trec prin Sectorul 2 (16, 36, 5 etc): vechi, jerpelite, scorojite, murdare, nesigure, focare de viruși și bacterii. Circulă pe șine distruse, denivelate si periculoase.

Tot aceasta sesiza, luna trecută, mirosul insuportabil dintr-un tramvai de pe linia 21.

Miroase a urină combinată cu vomă. Este atât de murdar încât nu vreau să pun mâna pe bară, mi-e silă.

Încerc sa-mi țin echilibrul, să mă sprijin cumva, dar fără a lua prea mult contact cu jegul, însă tramvaiul se zgâlțâie atât de tare încât mă aruncă peste cineva. Îmi cer scuze, dar nu e vina mea.

Mă gândesc că este aproape la fel de rău ca în tramvaiele 16, 36 sau 5.

În plus, aceste tramvaie nu sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități sau pentru mămicile cu copii în cărucior, remarcă o persoană în secțiunea de comentarii.

Să mai aducem în discuție cât de problematic este că sunt inaccesibile persoanelor cu dizabilități sau mămicilor cu copii în cărucior? Evul mediu…

Pe lângă felul în care arată și miros tramvaiele de pe liniile menționate mai sus, atunci când te urci în ele și pornesc la drum ești pus într-o altă situație, aceea de a fi zdruncinat din toate încheieturile, mai ales dacă te pui în spate de tot.

Experiența mea din timpul unei călătorii cu tramvaiul 36 am povestit-o într-un articol publicat în luna august și o las AICI (foto+video).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies