ESENȚIAL | Mega Image retrage de la raft un lot de ulei de măsline extravirgin. ANSVSA: E măsură de precauție, produsul a intrat în contact unul contaminat cu pesticide

13 mai 2024
1093 afișări
ESENȚIAL | Mega Image retrage de la raft un lot de ulei de măsline extravirgin. ANSVSA: E măsură de precauție, produsul a intrat în contact unul contaminat cu pesticide
ESENȚIAL | Mega Image retrage de la raft un lot de ulei de măsline extravirgin. ANSVSA: E măsură de precauție, produsul a intrat în contact unul contaminat cu pesticide | Sursă foto: Unsplash

Mega Image le transmite clienților săi că retrage de la vânzare și recheamă de la cumpărători un lot de ulei de măsline. Administrația Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a transmis că decizia a aparținut furnizorului.

Mega Image retrage de la raft un lot de ulei de măsline

Într-un comunicat transmis de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVA), Mega Image anunță că retrage de la vânzare un lot de ulei de măsline extravirgin. Decizia a fost luată ca o precauție, urmând principiul de contaminare încrucișată cu un alt lot la care s‐a detectat prezenta pesticidului „clorpirifos”.

Detaliile produsului:

  • Nume: Gaea Ulei de măsline extravirgin pentru salată 500 ML
  • Lot: L4009,
  • Dată de expirare: Iulie 2025.
Ulei de măsline retras de la Mega Image
Ulei de măsline retras de la Mega Image | Sursă foto:ANSVSA

Retragerea produsului de pe rafturile lanțului de magazine și rechemarea de la clienți a fost declanșată a cererea furnizorului. Produsul a fost retras ca o precauție, iar furnizorul a transmis următorul mesaj:

Menționam ca lotul L4009 cu termenul de valabilitate: Iulie 2025, nu s‐a detectat pesticidul „clorpirifos”.

Clienții sunt rugați să nu consume produsul

Reprezentanții Mega Image le transmit bucureștenilor, și nu numai, să nu consume produsul din lotul indicat. Oamenii sunt sfătuiți fie să distrugă produsul, fie să îl returneze la punctul de vânzare de unde a fost cumpărat:

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate sa le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul.

Pentru a putea primi contravaloare produsului, clienții trebuie să prezinte bonul fiscal. Data maximă până la care oamenii pot returna produsele este 25 mai 2024.

Te-ar mai putea interesa și:

Mega Image le cere scuze clienților pentru neplăcerile produse:

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre.

Lista completă a magazinelor din București și din țară unde a fost vândut produsul poate fi consultată accesând ACEST link.

Cookies