ESENȚIAL | Drumul Osiei va fi gata după Paște, anunță Primăria S6. Așadar, nebunia nivel superior din traficul de pe Iuliu Maniu mai durează cam o lună

09 apr. 2024
5855 afișări
ESENȚIAL | Drumul Osiei va fi gata după Paște, anunță Primăria S6. Așadar, nebunia nivel superior din traficul de pe Iuliu Maniu mai durează cam o lună
ESENȚIAL | Drumul Osiei va fi gata după Paște, anunță Primăria S6. Așadar, nebunia nivel superior din traficul de pe Iuliu Maniu mai durează cam o lună | Sursă foto: Ciprian Ciucu - Facebook

Lucrările pentru modernizarea tronsonului 2 din Drumul Osiei au fost începute în luna februarie, iar din cauza acestora Bulevardul Iuliu Maniu a fost mult mai aglomerat decât în mod normal.

Luni, 8 aprilie 2024, PS6 le-a transmis șoferilor când urmează să se termine lucrările.

Încă puțin și se finalizează lucrările de pe Drumul Osiei

Încă de la începerea șantierului de pe Drumul Osiei, demarat pentru modernizarea tronsonului 2 al acestei străzi care duce spre Ilfov, șoferii din Sectorul 6 au avut de îndurat un trafic infernal în zonă.

Cel mai afectat a fost Bulevardul Iuliu Maniu, o arteră ce este oricum mereu aglomerată din cauza numărului mare de mașini care o tranzitează.

Cu toate că lucrările pe Drumul Osiei ar fi trebuit să fi fost deja finalizate din 2023, un litigiu cu o firmă nu a permis modernizarea completă a străzii. Mai exact, societatea nu să vrut să cedeze 1 metru din curte pentru efectuare lucrărilor.

Astfel că, la acest moment, echipele de muncitori efectuează lucrări pentru modernizarea unei porțiuni de doar 300 de metri.

Luni, 8 aprilie 2023, Primăria Sectorului 6 le-a transmis bucureștenilor până când vor mai fi nevoiți să stea zeci de minute în coloană. Mai precis, administrația publică a informat că șantierul va fi închis după sărbătorile Pascale:

Lucrăm deja la al doilea tronson din Drumul Osiei. După Paște va fi gata.

După finalizarea lucrărilor, toată strada va avea:

  • Câte o bandă pe fiecare sens de mers,
  • Trotuare modernizate,
  • Pistă de biciclete,
  • Spații verzi.

Pentru a micșora tipul de lucru de pe Drumul Osiei, primarul Ciprian Ciucu a cerut constructorului să suplimenteze forța de muncă de pe șantier. Astfel că, pe segmentul respectiv s-a lucra în două schimburi, de zi și de noapte.

Cookies