ESENȚIAL | Cristian Popescu Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Capitalei. A venit și cu o predicție: „Vă spun că voi câștiga alegerile cu 42%”

19 apr. 2024
298 afișări
ESENȚIAL | Cristian Popescu Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Capitalei. A venit și cu o predicție: „Vă spun că voi câștiga alegerile cu 42%”
ESENȚIAL | Cristian Popescu Piedone și-a depus oficial candidatura pentru Primăria Capitalei. A venit și cu o predicție: „Vă spun că voi câștiga alegerile cu 42%” | Sursă foto: Agerpres

Cristian Popescu Piedone este primul candidat oficial pentru Primăria Generală a Capitalei (PMB). Actualul edil din Sectorul 5 al Capitalei și-a depus, cu puțin timp în urmă, candidatura pentru cursa electorală.

Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura pentru PMB

Vineri, 19 aprilie 2024, Cristian Popescu Piedone a intrat oficial în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Acesta a mers, în jurul orei 12:00, la Birourile electorale de circumscripție din Municipiul București.

După depunerea candidaturii, primarul din S5 a declarat:

Astăzi am fost primul, ca și în sondaje, ca și în opțiune electoratului bucureștean, care mi-am depus candidatura oficial. De astăzi s-au închis zvonurile ca mă voi retrage. De astăzi, cine vrea să se alinieze în spatele meu este liber să o facă. 

Edilul a transmis și că nu a depus încă lista pentru consilieri generali, urmând ca aceasta sa fie depusă în zilele următoare. Tot în cadrul aceste conferințe de presă, Cristian Popescu Piedone a transmis și numărul de semnături depuse.

Chiar dacă necesarul era de 20.000 de semnături, edilul a anunțat că a depus astăzi un total de 52.000 de semnături adunate de la bucureșteni.

Cristian Popescu Piedone este încrezător că va câștiga cursa pentru PMB:

Am spus că depun semnături echivalente ale procentului pe care îl voi obține în alegeri. Nu am zis că voi scoate 52%, merg cu o marjă de eroare pe minus de maxim 10%. 

Vă spun că voi câștiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%, ca reprezentant al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL)

Iată declarația completă dată de actualul primar al Sectorului 5 din București:

Cristian Popescu Piedone este primul candidat care a depus oficial candidatura pentru obținerea postului de Primar General al Capitalei. În cazul în care opțiunea coaliției PSD-PNL nu se schimbă, contracandidații săi vor fi: Cătălin Cîrstoiu (condidat PSD-PNL) și Nicușor Dan (candidat independent).

 

Cookies