ESENȚIAL | Cei doi bărbați care au atacat un șofer în traficul din București, în față la Marriott, au fost reținuți. Incidentul, de o agresivitate extremă | VIDEO

22 iun. 2024
1704 afișări
ESENȚIAL | Cei doi bărbați care au atacat un șofer în traficul din București, în față la Marriott, au fost reținuți. Incidentul, de o agresivitate extremă | VIDEO
ESENȚIAL | Cei doi bărbați care au atacat un șofer în traficul din București, în față la Marriott, au fost reținuți. Incidentul, de o agresivitate extremă | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook

Cei doi bărbați care, zilele trecute, au atacat un șofer în traficul din București, în fața Hotelului Marriott, au fost identificați și reținuți, anunță Brigada Rutieră.

Doi bărbați reținuți după momentul de agresivitate extremă în trafic

Potrivit unui comunicat al acestei insitutuții, citat de Știrile Pro TV, polișiștii Secţiei 18 au identificat și depistat doi bărbaţi, în vârstă de 34, respectiv 37 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, dar şi pe victima infracţiunii, un bărbat de 34 de ani:

Cei doi suspecţi au fost conduşi la Poliţie pentru audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi, sâmbătă, în faţa magistraţilor cu propunere legală. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de către Secţia 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

VIDEO | Momentul în care doi bărbați atacă un șofer în trafic, pe la Marriot

Ancheta a fost deschisă după un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov  a publicat, în acest grup de Facebook, înregistrarea momentului de agresivitate în traficul din București. 

Șofer agresat, de către alt șofer, în fața Hotelului Marriott. Poate îl ajută filmarea.

În imagini se vede și aude cum cum doi bărbaţi ies dintr-o mașină, se îndreapăt către un alt șofer, îl ameninţă cu moartea, iar unul dintre ei lovește cu pumnul geamul autoturismului,

Mai jos, un scurt fragment din înregistrarea video, de unde noi am eliminat sunetul, pentru că violența fizică a șoferului agresor este dublată și de o violență de limbaj extremă.

Psihologii au avertizat că mulți șoferi din București transformă agresivitatea de la volan (claxoane, înjurături, șicane) într-o formă de comportament violent extrem, care afectează integritatea persoanelor și care poate pune vieți în pericol.

Mai multe despre acest grav icident, dar și despre posibilele și probabilele cauze ale furiei care explodează deseori în traficul din București, în articolul de mai jos:

Cookies