ESENȚIAL | Bucureșteancă lovită de mașină pe trotuar, în Colentina. „De la 112, m-au trimis la Udriște, să fac plângere. Mi-au zis că, dacă n-am nevoie de spitalizare, nu sunt victimă”

23 feb. 2024
3236 Afișari
ESENȚIAL | Bucureșteancă lovită de mașină pe trotuar, în Colentina.
ESENȚIAL | Bucureșteancă lovită de mașină pe trotuar, în Colentina. "De la 112, m-au trimis la Udriște, să fac plângere. Mi-au zis că, dacă n-am nevoie de spitalizare, nu sunt victimă". Sursa foto: Ai parcat ca un bou Bucuresti/ Iuliana G.C.

Incident grav, vineri dimineață, 23 februarie, în Capitală. O bucureșteancă a fost lovită de mașină pe trotuar, în Colentina. A sunat la 112, a fost trimisă la Udriște, iar acolo a avut parte de un răspuns descurajator.

Femeia a povestit totul într-un mesaj pe care l-a publicat pe un grup pe Facebook.

Bucureșteancă lovită de mașină pe trotuar, în Colentina

Într-o postare pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti”, Iuliana povestește cum vineri dimineață, 23 februarie 2024, la ora 09:00, când se deplasa pe trotuarul de pe Colentina, sensul spre Obor, a fost lovită de o mașină.

Bucureșteanca spune că nu a auzit mașina care se afla în spatele ei, pe trotuar, deoarece în zonă se executau lucrări de o echipă de la Apa Nova, iar sunetul de la picamer era mult prea puternic.

În loc să aștepte să treacă, șoferul a ales să o lovească cu mașina pe femeie. Mai mult, nici măcar nu a oprit autoturismul când Iuliana a țipat după el. Alți doi bărbați au strigat după șofer, însă acesta și-a continuat drumul, liniștit.

După ce a fost lovită de mașină pe trotuar, în Colentina, bucureșteanca a sunat la numărul pentru apeluri de urgență 112. A fost sfătuită să meargă la Udriște ca să depună plângere împotriva șoferului.

Ajunsă la Udriște, i s-a spus că dacă nu a avut nevoie de spitalizare, nu este considerată victimă.

Concluzia la care a ajuns bucureșteanca: șoferul nu pățește nimic pentru că ea nu a avut nevoie de spitalizare.

Mesajul integral

Nu a parcat ca un bou, dar a dat peste mine ca un bou!
Astăzi, ora 9, pe trotuarul de pe Colentina, sens de mers spre Obor, am fost lovită de această mașină. Nu l-am auzit fiind în spatele meu, deoarece spărgeau cu picamărul cei de la Apanova, fiind o avarie pe trotuar. Asta ca o scuză, ca nu am auzit mașina.
Și a ales violența se pare, lovindu-mă cu oglinda și cu partea dreaptă laterală. Nu a oprit, chiar dacă am țipat la el, au mai strigat și alți doi bărbați la el. Deci nu poți să spui că nu a observat când m-a lovit.
Am sunat la 112, m-au trimis la Udriștei, să depun plângere. Și acolo mi-au spus frumos că daca n-am avut nevoie de spitalizare, nu sunt considerată victimă.
În concluzie tovarășul nu pățește nimic, pentru că nu am avut nevoie de spitalizare. Trebuia sa-mi rupă vreo mână ca să fiu băgată în seamă, a spus Iuliana într-o postare pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou Bucuresti”.

Internauții o încurajează pe bucureșteancă să continue demersurile, astfel încât șoferul să fie sancționat conform legii. Un bărbat i-a spus că el a fost martor la tot incidentul, însă se afla cu bicicleta pe șosea pentru că pe trotuar ar fi fost amendat:

Eu am vazut, eram pe bicicletă. Voiam să te ajung la semafor să îți spun nr de la mașină.
Eu pe bicicletă pe șosea, pentru că nu am voie pe trotuar cu bicicleta că iau amendă, a spus Răzvan R.

Te-ar mai putea interesa și: FOTO | Un șofer zboară pe lângă un pieton, pe trotuarul de pe Valea Cascadelor. „Când banda 1 și banda 2 sunt bară la bară, inventezi banda 0”

Cookies