ESENȚIAL | Avarie pe șantierul Termoenergetica de pe Strada Vulcanei din Sectorul 2. Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică

18 apr. 2024
3056 afișări
ESENȚIAL | Avarie pe șantierul Termoenergetica de pe Strada Vulcanei din Sectorul 2. Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
ESENȚIAL | Avarie pe șantierul Termoenergetica de pe Strada Vulcanei din Sectorul 2. Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică. Sursa foto: CMTEB

Termoenergetica anunță o nouă avarie la Magistrala I Sud, pe șantierul de pe Strada Vulcanei din Sectorul 2. Din cauza acestei situații, aproximativ 100 de blocuri din zonă rămân fără apă caldă până duminică, 21 aprilie.

Termoenergetica: Avarie pe Strada Vulcanei din Sectorul 2, 100 de blocuri au rămas fără apă caldă

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță, joi, 18 aprilie 2024, că o nouă avarie s-a produs la Magistrala I Sud cu diametrul de 800mm, în zona străzii Vulcanei.

Aproximativ 100 de blocuri din zonă au rămas fără apă caldă până duminică, la data de 21 aprilie 2024.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă, joi, că din cauza unei noi avarii produse la Magistrala I Sud cu diametrul de 800mm, în zona străzii Vulcanei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă către un număr de aproximativ 100 de blocuri va fi sistată până în data de 21 aprilie 2024.

Termoenergetica anunță că echipele au început, în regim de urgență, manevrele tehnice de închidere, de golire, dar și cele de aerisire. Urmează să fie efectuate sudurile pentru reparația avariei.

CMTEB reamintește că, zilele trecute, pe aceeați porțiune de conductă s-a produs o altă avarie. De asemenea, compania reamintește că rețeaua de termoficare din zonă are peste 40 de ani, fiind dată în exploatare în anul 1984.

Dispeceratele Termoenergetica și echipele de intervenție lucrează în permanență pentru soluționarea avariilor apărute. Pe măsură ce intervențiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcțiune mai repede față de termenul de finalizare estimat.

Bucureștenii pot afla informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, dar și prin aplicația Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!, a conchis Compania Municipală Termoenergetica București.

VIDEO

Te-ar mai putea interesa și: Actualizare METEO | Temperaturile din București continuă să scadă ușor. ANM anunță prognoza specială pentru Capitală + un cod galben de vânt

Cookies