ESENȚIAL | 5 linii STB, blocate în prima parte a zilei din cauza traficului din București. Circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor, în continuare afectată

09 oct. 2023
1706 Afișari
ESENȚIAL | 5 linii STB, blocate în prima parte a zilei din cauza traficului din București. Circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor, în continuare afectată
ESENȚIAL | 5 linii STB, blocate în prima parte a zilei din cauza traficului din București. Circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor, în continuare afectată. Sursa foto: Facebook/ Societatea de Transport București

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor acumula întârzieri din cauza traficului intens înregistrat pe unele artere ale Capitalei. În cursul zilei de luni, au fost blocate 5 linii STB.

Vehiculele STB acumulează întârzieri începând cu ora 14:30

Societatea de Transport București îi informează pe călători, prin intermediul paginii de Twitter, că mijloacele de transport în comun vor întârzia la destinații din cauza traficului aglomerat din Capitală.

Acest lucru se întâmplă încă de la ora 14:30.

De asemenea, vehiculele STB vor înregistra și dereglări de ritmicitate, potrivit Societății:

De la ora 14:30, din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele Capitalei, o parte din vehiculele liniilor STB acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

5 linii STB au fost blocate luni

Încă de dimineață și până în momentul publicării acestei știri, 5 linii STB au fost blocate din cauza mai multor probleme.

Prima linie blocată a fost 69, în intervalul orar 09:40-10:00, din cauza unor mașini parcate neregulamentar. Linia a fost blocată pe Bulevardul Eroii Sanitari/Str. Carol Davila, pe sensul spre Valea Argeșului.

Linia 69, blocată pe Bd. Eroii Sanitari/Str. Carol Davila, sens Valea Argeșului. Cauza: autoturisme parcate neregulamentar.

Linia 69 funcționează normal. Blocare și deviere 20 min. (09:40-10:00).
Ulterior, și linia 3 a fost blocată pe Bd. Expoziției, în stația Grivița, pe sensul spre Mezes. Cauza blocării a fost tot un autoturism parcat neregulamentar.
Linia 3 este blocată pe Bd. Expoziției, în stația Grivița, sens Mezes. Cauza: autoturism parcat neregulamentar.
Linia 3 funcționează normal. Blocare 20 min. (10:05-10:25).
În intervalul orar 12:41-13:10, liniile 7, 12 și 19 au fost blocate pe Șoseaua Giurgiului, în stația Șura Mare, pe sensul către CFR Progresul. Cauza a fost o defecțiune la un tramvai.
Liniile 7, 12 si 19 blocate pe Șos. Giurgiului, în stația Șura Mare, sens CFR Progresul. Cauza: defecțiune tramvai
Liniile 7, 12 si 19 funcționează normal. Blocare 29 min. (12:41-13:10).
Te-ar putea interesa și:
Cookies