ARHIVA B365

Escrocul cu „reabilitarea termică”, prins de poliție VIDEO

Cu această ocazie au fost identificaţi si conduşi la sediul secţiei R. G. de 30 de ani şi M. A. de 18 ani, ambii din Bucureşti.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că în data de 26.06.2012, R. G. s-a prezentat ca fiind angajat al unei firme ce efectua reabilitarea termică a unui imobil din sectorul 5, a pătruns fără drept în locuinţa lui T. E. de 85 de ani, sub pretextul efectuării unor măsurători la ferestre şi i-a pretins acesteia suma de 120 lei, reprezentând contravaloarea spumei aferente ramelor PVC. Întrucât nu a primit banii respectivi, profitând de neatenţia acesteia a sustras din holul locuinţei un telefon mobil, valoarea prejudiciului produs fiind de aproximativ 400 lei.

De asemenea, în data de 19.06.2012, sub pretextul că lucrează la societatea care realizează reabilitarea termică a blocului, R.G. a pătruns fără drept în locuinţa lui T. E. de 69 de ani, de la care a pretins şi primit suma de 100 lei, reprezentând costul unor materiale de construcţie, iar apoi a solicitat un pahar de apă şi, profitând de neatenţia victimei, i-a sustras acesteia suma de 350 lei.

Cu ocazia efectuării percheziţiei la domiciliul lui R. G. au fost găsite 2.280 ţigarete de contrabandă.

R. G. este cercetat în stare de reţinere, pentru săvârşirea a două infracţiuni de „furt”, două infracţiuni de ,,violare de domiciliu”, a unei infracţiuni de ,,tentativă la înşelăciune” şi a unei infracţiuni de ,,înşelăciune”, precum şi pentru infracţiunea de contrabandă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button