ARHIVA B365

Escrocheria „Premii de la Andreea Marin” face zeci de victime

 Escrocii se folosesc de numele vedetei menţionând faptul că tocmai ea se află în spatele acestor premii, însă pentru a intra în posesia banilor este nevoie să achite o sumă considerabilă de bani, drept donaţie.

Contactată de România TV, Andreea Marin a declarat că niciodată oamenii nu vor fi sunaţi din partea ei pentru a li se face asemenea promisiuni. „Oamenii trebuie să ştie că niciodată nu pot fi sunaţi din partea mea sau din partea unor terţi care să le facă promisiuni în numele meu. Nu sunt lucruri pe care vreau să le fac vreodată. Oameni buni, nu credeţi aceşti escroci şi anuntaţi autorităţile dacă aveţi de-a face cu ei. Sunt un om serios şi nu umblu cu astfel de prostii”, a declarat la România TV Andreea Marin.

Aşa a păţit şi o bătrână din Capitală, care a fost sunată de un deţinut din penitenciarul Giurgiu, deţinut condamnat pentru înşelăciune, şi care i-a pretins suma de 1.800 de lei în schimbul unui premiu, din partea Andreei Marin, de 10.000 de euro.

Bătrâna a alertat autorităţile, iar poliţiştii au organizat un flagrant, în urma căruia au prins-o pe complicea bărbatului, cea care trebuia să ridice banii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button