ȘTIRI

Vorbea în engleză și îi scutura de bani pe bucureștenii slabi de înger: escroacă prinsă în flagrant

Vineri, în jurul orei 10.30, o femeie în vârstă de 31 de ani a fost urmărită de poliţişti, în timp ce se afla pe un bulevard din Sectorul 3. Ea aborda diverse persoane cărora le cerea sume de bani, sub pretextul că este cetăţean străin, că lucrează la o fundaţie internaţională şi nu îi ajunge combustibilul din rezervorul autoturismului pentru a se deplasa în Iaşi. Aceasta promitea că va restitui banii când va ajunge la destinaţie.

O altă victimă a fost un bărbat de 24 de ani, cu care a purtat o conversaţie în limba engleză, i-a spus că este cetăţean croat şi i-a soliciat suma de 10-12 euro, deoarece i s-au furat actele şi banii. L-a convins să-i dea 60 de lei.

Femeia desfăşura astfel de activităţi de aproximativ şapte ani şi, în urmă cu două săptămâni, i-a mai căzut în plasă o persoană, care i-a dat o sumă de bani, crezând povestea acuzatei că ar fi o cântăreaţă de muzică uşoară şi că-i va da banii înapoi când va ajunge în Iaşi. Ca să aibă credibilitate, a făcut şi o poză cu păgubita. Cercetările sunt continuate de Secţia 10 Poliţie, cu acuzata (D.C.) în stare de libertate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button