ȘTIRI

Eroul de la Colectiv, Claudiu Petre, a murit. A reușit să salveze două vieți

Băiatul a fost un adevărat erou pentru cei din locaţie. În momentul în care a văzut că prietenii săi nu au ieşit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe gânduri şi a intrat de două ori pentru a îi salva

„Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta şi am fugit la uşă… Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colţ, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am băgat în hol, la intrare, şi m-a stins Claudiu. M-a luat afară si s-a dus să mai salveze”, a mărturisit prietena lui Claudiu, Flavia, pentru Ştirile Kanal D.

„A ieșit printre primii.Scăpase.Dar lăsase în urmă prietena și câțiva prieteni.N-a putut.A tras aer în piept…și a intrat.Și-a găsit prietena arzând.A salvat-o,a scos-o…și a intrat din nou.Să mai salveze.A mai salvat pe cineva.Și iar s-a întors în infern. Probabil că și pentru Dumnezeu a fost prea mult.Probabil că și Dumnezeu are limitele lui….n-a mai ieșit.Sacrificiul lui a salvat două vieți. Este un necunoscut.Nu-l știu.Nu l-am cunoscut,acum câteva minute am aflat despre el. Odihnește-te în pace Claudiu Petre! Cam atât.E trist…cumplit de trist” , a scris pe Facebook Albert Airabetian. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button