Eroi de Sacrificiu/ The Expendables

de:
21 oct. 2010
3 Afișari
Eroi de Sacrificiu/ The Expendables

Au muschi lucrati, replici tari, femeile roiesc in jurul lor, barbatii ii invidiaza. Sunt cei mai mari eroi de actiune ai tuturor timpurilor. Si, in premiera absoluta, joaca impreuna in acelasi film.
Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis si Terry Crews se inarmeaza din cap pana in picioare si aduc pe marile ecrane o operatiune exploziva, intr-un film dur si plin de actiune: „The Expendables / Eroi de sacrificiu”.

Barney Ross (Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlandu-si perfect emotiile, el nu a stiut niciodata ce inseamna frica. Este liderul si principalul strateg al celei mai temute echipe de soc alcatuita din razboinici perfecti, care traiesc pe muchie de cutit. Astfel ca atunci cand un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le ofera o misiune pe care toti o refuzasera pana atunci, Barney si mercenarii sai accepta fara ezitare. Aparent, este vorba despre o operatiune de rutina avand ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodata lucrurile nu sunt atat de simple cum par, ajung rapid in bataia gloantelor fara sa stie daca mai au vreo sansa de supravietuire.

DISTRIBUTIE: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis
Regia: Sylvester Stallone
Scenariu: Sylvester Stallone, David Callaham

Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Rating: I.M.-18
Producator: Millennium Films
Durata: 103 min

Cookies