Epistola lui Rocky Coadă Strâmbă către bucureșteni: „M-am rătăcit și io-s și-un pic sperios. Ajutați-mă și pe mine să ajung acasă. Mulțumesc din inima mea de pisoi ❤️”

31 mai 2024
11949 afișări
Epistola lui Rocky Coadă Strâmbă către bucureșteni: „M-am rătăcit și io-s și-un pic sperios. Ajutați-mă și pe mine să ajung acasă. Mulțumesc din inima mea de pisoi ❤️
Epistola lui Rocky Coadă Strâmbă către bucureșteni: M-am rătăcit și io-s și-un pic sperios. Ajutați-mă și pe mine să ajung acasă. Mulțumesc din inima mea de pisoi❤" | AnimalePierdute.ro/Facebook

Pisoiul Rocky Coadă Strâmbă s-a rătăcit în apropiere de Bulevardul 1 Decembrie 1918, iar stăpânii lui îl caută neîncetat: „Nu răspunde la nume cu ușurință, deoarece este foarte sperios.”

Rocky Coadă Strâmbă s-a pierdut

București e un oraș destul de mare, mai ales pentru animăluțe. Acestea se pot pierde cu ușurință și au nevoie de puțin ajutor ca să ajungă înapoi acasă. Și pisoiul Roky ar avea nevoie de oameni care să-l ajute să ajungă în siguranță la familia sa.

De ceva vreme, Roky e de negăsit. Ultima dată a fost văzut în Sectorul 3 din București, mai exact pe Aleea Barajul Iezeru, în apropiere de Bulevardul 1 Decembrie 1918. Locul menționat este destul de zgomotos, ceea ce poate fi o piedică pentru pufoșeniile care se rătăcesc.

Din fericire, un lucru care îl face deosebit pe Roky, este coada sa. Din textul postării aflăm cu blănosul are vârful cozii puțin strâmb. Mai este menționat că acesta nu răspunde cu uțurință la numele său deoarece e foarte sperios.

Pozele sunt adorabile. Pisoiul nostru este vărgat și are ochii mari.

  • Dacă credeți că l-ați văzut pe Rocky, puteți lua legătura cu stăpâna sa AICI.

Petiție pentru înființarea Registrului Național de Evidență a Pisicilor cu Stăpân

Alina Greavu a realizat o petiție Declic prin care cere înființarea Registrului Național de Evidență a Pisicilor cu Stăpân, așa cum există pentru câini. Aceasta a fost semnată de peste 6.000 de persoane.

Petiția Declic, prin care se cere înființarea Registrului Național de Evidență a Pisicilor cu Stăpân, este înaintată către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Colegiul Medicilor Veterinari.

Un astfel de registru există doar pentru câini. Acesta se numește RECS (Registrul de Evidență a Câinilor cu Stăpân). Acesta este extrem de util pentru câinii care se pierd. Prin acesta, un medic vetrinar îi poate scana microcipul și poate intra în baza de date ca să găsească datele de contact ale stăpânului. Astfel, stăpânii pot fi contactați și înștiințati.

Citește și:

Cookies