Epilarea cu laser te scapa de firele de par inestetice definitiv!

de:
05 aug. 2019
0 Afișari
Epilarea cu laser te scapa de firele de par inestetice definitiv!

Nu este un secret faptul că epilarea definitivă este o metoda nedureroasă de îndepărtare a părului care oferă pe termen lung o piele fină și mătăsoasă.

Ca și procedeu, epilarea cu laser este o tehnică ce foloseşte fascicule de lumină extrem de concentrate pentru a penetra foliculii de păr. Epilarea definitivă se obţine cu ajutorul unui dispozitiv care foloseşte lumina intensă pulsată (IPL), lumină ce încălzeşte firul de păr, fără să afecteze în niciun fel pielea. Căldura coboară până la rădăcina firului, pe care o distruge.

Echipamentul Ecolaser II se bazează pe inovația Laser Dioda ceea ce înseamnă că aparatul funcționează pe principiul fototermolizei selective ce distruge complet nu doar firul de par ci și rădăcina.

Totodată, Ecolaser beneficiază și de un sistem de răcire avansat Micro Channel, cea mai nouă tehnologie de răcire cu microcanale ce sporește siguranța pacientului și gradul de confort, minimalizând durerea.

Ecolaser II vă pune la dispoziție cea mai sigură și eficientă terapie de epilare definitivă și vă oferă șansa unui tratament rapid, cu un număr redus de ședințe, nedureros, bucurându-vă în același timp de costuri reduse de întreținere și ușurință în folosire datorită softului avansat.

Softul intuitiv realizează înainte de începerea procedurii o verificare completă a sistemului intern, evitând posibilele erori și garantând durabilitatea echipamentului în timp.

Te poți programa pentru o consultatie gratuita si chiar o prima sedinta aici.

Cookies