Enzo Bertini este acum și în Sun Plaza București (P)

26 nov. 2021
33 Afișari
Enzo Bertini este acum și în Sun Plaza București (P)
Enzo Bertini este acum și în Sun Plaza București (P)

Din 25 Noiembrie, Enzo Bertini își așteaptă clienții cu cele mai noi colecții de încălțăminte, accesorii și marochinărie în cea mai fresh locație din Capitală.

Cel de-al șaselea magazin Enzo Bertini din țară și al treilea din București s-a deschis joi, 25 Noiembrie, la Sun Plaza. Situat la parterul mall-ului, într-o locație centrală, acesta și-a întâmpinat primii clienți într-un decor cozy și o atmosferă rafinată, aducând în prim plan cele mai noi colecții de încălțăminte și marochinărie ale unora dintre cele mai în vogă branduri de lifestyle ale momentului.

Enzo Bertini este un multibrand dedicat în exclusivitate articolelor de încalțăminte și marochinărie. Mix-ul de branduri propus pieței prin intermediul rețelei Enzo Bertini ține cont de criterii precum confort, design, calitate, recognosciabilitate. La fel de important în selectarea brandurilor este și criteriul de “affordable luxury”. Astfel, colecțiile disponibile în magazinul Enzo Bertini stau sub semnatura unor mărci celebre precum PREMIATA, DKNY, CALVIN KLEIN, GANT, UGG, VALENTINO, STEVE MADDEN, TOMMY HILFIGER, DR.MARTENS, ENZO BERTINI sau KARL LAGERFELD, si reușesc să integreze cu succes, atât cele mai actuale tendințe în materie de design, cât și o extremă atenție acordată detaliilor și construcțiilor. Consecința sine qua non, colecția magazinelor Enzo Bertini, dezvăluie un univers versatil, adaptabil unor stiluri personale multiple, fun, real și, mai ales, autentic.

“Decizia de a deschide acest multibrand high-class în Sun Plaza vine, în special, datorită parteneriatului foarte bun pe care îl avem cu proprietarul centrului comercial, locației ultracentrale din mall și, nu în ultimul rând, datorită tendiței pe care piața o prezintă în ceea ce privește achiziționarea de accesorii de la branduri de renume. Investiția în acest magazin, cu suprafața de aprox 170 mp depășeste 100.000 euro, la care se adaugă stocul de marfă de aprox. 600.000 eur, unele branduri fiind prezente în portofoliul nostru în exclusivitate în Romania.

Benvenuti este una dintre cele mai solide companii din retailul românesc și – cu toate că ultimii doi ani au fost extrem de dificili, noi am reușit să trecem peste toate aceste greutăți și credem că anul 2022 va fi unul al relansării. Vom continua dezvoltarea rețelei noastre în mod echilibrat, așa cum am făcut-o și până acum, atât cu brandul Enzo Bertini în locații premium, cât și cu brandul Benvenuti.” spune Adrian Câzu – Development & Retail Manager.

Magazinul Enzo Bertini Sun Plaza este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atât de la intrarea principală a centrului comercial, cât și din parcările subterane.

Despre companie

Compania Benvenuti a fost înființată în anul 2004, fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din România.

Compania operează în prezent o rețea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti și 6 magazine multibrand, Enzo Bertini, situate în București, Cluj Napoca, Oradea și Brașov.

De-a lungul celor 17 ani de activitate, compania Benvenuti s-a implicat în multiple acțiuni sociale și a inițiat și derulat campanii de marketing care au constituit un adevarat pionierat în domeniul de activitate al companiei. Dintre acestea amintim: “Benvenuti iți deschide porțile Romei”, “Benvenuti te incalță cu un BMW SERIA 3” sau “Alege-ți perechea norocoasă”. 

Totodată, expansiunea și longevitatea companiei Benvenuti, se datorează modului  extrem de serios și atent în care este înțeles actul vânzării, în totalitatea lui, atât în ceea ce privește calitatea produselor comercializate cât și în ceea ce privește nivelul  serviciilor oferite de către întreg personalul companiei.

Cookies