Enel lansează un card prin care poţi face plăţi fără factură

de:
04 iun. 2015
1 Afișari
Enel lansează un card prin care poţi face plăţi fără factură

Cardul MyEnel oferă clienților rezidențiali posibilitatea de a plăti consumul de energie la orice punct de plată autorizat fără a mai fi nevoie de factura printată, informează compania.

Crdul MyEnel va oferi, totodată, clienților posibilitatea de a se autentifica la Kiosk-urile Enel, amplasate în cadrul centrelor Enel de relații cu clienții, pentru a-și înregistra index-ul, pentru verificarea bilanțului plăților și pentru a trimite întrebări, solicitări sau sugestii. Această ultimă opțiune se află încă în stadiul de dezvoltare și va fi în curând disponibilă pentru clienții Enel.

Clienții care aleg factura electronică vor primi cardul în luna următoare după activarea acestei opțiuni. În plus, clienții care au deja un cont MyEnel și folosesc factura electronică, pot face o cerere prin intermediul InfoEnel, apelând numărul gratuit 0800 07 08 09 sau în orice PunctEnel, pentru a primi cardul în luna următoare.

PayPoint, un-doi și Westaco sunt partenerii comerciali ai Enel care pot oferi informații despre bilanțul plăților pe baza scanării codului de bare de pe cardul MyEnel. Lista partenerilor se află în proces de extindere.

Cookies