ȘTIRI

ENDORFINA, nocturna zâmbăreață @ incubator 107

„Vino la noi ca să găsești formula fericirii din ateliere, concerte și oameni. Sau vino că ți-e pur și simplu dor de noi! Te așteptăm cu merinde preparate cu iubire, o donație de 20 lei pentru bucuria ce ți-o dau meșterii, castelul, trubadurii și ucenicii. Scrie-ne la noi@incubator107.com și spune-ne ce te fericește și te așteptăm cu o invitație măiastră

O să fie legendar, cum e de obicei la nocturne. Dar acum o să fie pe muzică de jazz manouche! O să fie cu ateliere felurite, cu un colț fotografic, cu creioane și pensule, vindecări, condimente, dansuri colective și chiote de bucurie. Și când credeai că s-a terminat, începe în forță concertul Late Summer, multe vise, teatru, yoga și o roșie salvată.

Și nu v-am spus de fapt de ce suntem fericiți: o avem printre noi pe Pia – meșter, ucenic și voluntar EVS, cu ajutorul Programului Tineret în Acțiune. Va călători prin incubatoarele românești timp de 7 luni și apoi se va întoarce în Viena unde va pune bazele primului incubator de peste graniță! Eh? Și totul se încheie epic ca într-un film cu happy ending”, promit organizatorii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button