Endava vrea să ajungă la 600 de angajaţi în Bucureşti până în 2014

de:
22 iun. 2012
0 Afișari
Endava vrea să ajungă la 600 de angajaţi în Bucureşti până în 2014

Creşterea numărului de angajaţi este determinată de recrutări noi, dar şi de faptul că Endava a cumpărat o companie de IT din Bucureşti, notează Wall-Street.ro.

Conducerea furnizorului de servicii informatice vrea să aibă circa 320 de angajaţi până la finele lui 2013 şi 600 de salariaţi până la sfârşitul lui 2014, în Bucureşti.

În prezent, compania are circa 500 de angajaţi la nivel naţional, dintre care 30 în Bucureşti.

Compania a închiriat în Bucureşti o suprafata de 2.420 metri patrati pe doua etaje in centrul AFI Business Park.

“Decizia de extindere în Bucureşti se datorează faptului că aici există un numar mai mare de specialişti IT care au fost expuşi la proiecte IT de anvergură şi la o varietate mai mare de tehnologii”, a adăugat Cotterell.

Endava livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii mari din domeniile servicii financiare, telecomunicaţii, media, sport & entertainment şi servicii profesionale. Compania de servicii IT a fost înfiinţată în anul 2000 şi are în prezent circa de 1.000 de angajaţi în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova.

Pe piata locala, compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de outsoucing IT, livrand solutii mai ales pentru organizatii din Marea Britanie si Statele Unite. Printre clientii Endava se numara companii precum IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life si BRD Fond de Pensii.

Cookies