ȘTIRI

Endava face angajări în Bucureşti VEZI POSTURILE DISPONIBILE

În prezent, Endava are aproximativ 100 de angajaţi în Capitală, însă, până la jumătatea anului viitor, compania vrea să ajungă la un total de 260 de angajaţi, numai în Bucureşti. Endava este pregătită să implementeze o strategie agresivă de creștere organică, dacă va obţine susţinere din partea autorităţilor guvernamentale. Un astfel de suport le-ar permite ca până în iulie 2013 să depăşească 260 de angajaţi în București, iar până în 2014, compania ar putea ajunge la peste 600 de angajaţi în Capitală.

Endava caută pentru biroul din Bucureşti dezvoltatori Java şi .NET, testeri şi arhitecţi software, manageri de proiect şi analişti de business şi de sistem. Campania de recrutare pentru noile posturi disponibile se va desfăşura prin intermediul târgurilor de job-uri, programelor de internship şi prin participarea la evenimente IT adresate specialiștilor cu experiență.

Pentru a susţine dezvoltarea profesională a angajaților Endava, compania urmează o strategie de Talent Management, care include de la traininguri adresate noilor angajați pentru a se familiariza cu procesele din companiei, la traininguri tehnice și de soft skills în cadrul Endava University, precum și programe de mentorat şi de managementul carierei.

Unele dintre avantajele competitive ale Bucureştiului sunt reprezentate de numărul mare de specialişti IT, universităţile locale care furnizează un număr considerabil de absolvenţi cu specializări IT, expertiza pentru o serie de tehnologii avansate, dar şi conexiunile excelente de zbor, care sunt vitale pentru un business dinamic„, a declarat John Cotterell, chief executive Endava.

Birou nou cu 12 săli de conferinţe şi spaţii de relaxare pentru angajaţi

Noul birou din Bucureşti are o suprafaţă de peste 2.400 de metri pătraţi, distribuţi pe două etaje, în cadrul AFI Business Park 1, şi include 12 săli de conferinţe şi spaţii de relaxare, precum Sports Room şi Cafeteria, amenajate conform unor standarde implementate de companie în toate birourile din cadrul grupului.

„Rezultatele bune ale companiei determină o continuare a extinderii și a investițiilor noastre în România și Republica Moldova. Creșterea operațiunilor în această regiune a atins nivelul la care avem nevoie de un centru de livrări mai mare în București. Noul nostru sediu și recenta achiziție ne vor permite să creștem în București și să ajungem la peste 1.600 de angajați la nivel de grup în următorii 3 ani, dintre care circa 1.000 în România”, a mai spus John Cotterell.

Endava livrează soluţii de business şi servicii informatice în special pentru organizaţii mari din domeniile financiar, telecomunicații, media, sport & entertainment și servicii profesionale. Endava este specializată în livrarea servicii cum ar fi: Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicații Software, Managementul Infrastructurii & Hosting.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button