ARHIVA B365

Endava angajează 1.000 de oameni în Bucureşti

Compania IT îşi va muta luni primii 100 de angajaţi din Bucureşti în cel mai nou sediu de birouri din Capitală, în AFI Park1, proiect imobiliar dezvoltat de AFI Europe, plasat chiar lângă centrul comercial AFI Palace Cotroceni.

Până la sfârşitul anului, britanicii intenţionează să ajungă la 150 de angajaţi în cele două etaje închiriate în AFI Park1, iar targetul până în iulie 2013 este de 260 de angajaţi în sediul din Bucureşti.

„Suntem în negocieri pentru închirierea a încă 600 de mp în acest sediu şi ne gândim să luăm alte două etaje şi în AFI Park 2, în momentul în care cealaltă clădire de birouri va fi gata”, a declarat Radu Grosu, Delivery Director al Endava România, citat de realitatea.net

AFI Europe a început construcția „AFI Park 1 ” în iunie 2011 și a finalizat lucrările în august 2012. O suprafață de 5.000 de metri pătrați a fost deja predată chiriașilor care și-au început posesia. Cea de-a doua clădire de birouri va fi predată în al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei clădiri de birouri vor fi finalizate în fiecare an ulterior, dând posibilitatea tuturor chiriașilor să crească și să se dezvolte în cadrul AFI Park.

Clădirile de birouri vor fi localizate lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni şi vor avea birouri de clasă A.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button