End of Watch / Ultima razie

de:
26 sept. 2012
1 Afișari
End of Watch / Ultima razie

In misiunea lor de a se supune juramantului lor de politisti, ofiterii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) si Mike Zavala (Michael Peña) au legat o stransa prietenie pentru a fi siguri ca amandoi ajung acasa teferi dupa fiecare tura. Pentru acesti ofiteri de politie, singura certitudine pe care o au cand patruleaza pe strazile din South Central, Los Angeles, este ca nu exista nimic sigur.

Cand cei doi confisca banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel ii va arunca intr-o lupta pe viata si pe moarte.

Scenaristul si regizorul David Ayer (Training Day) deschide o fereastra asupra lumii politiei din Los Angeles, asa cum e ea, cu adevarurile, duritatea si compasiunea celor care isi fac datoria pe strazile orasului. Produs de John Lesher, Nigel Sinclair si Matt Jackson, cu o distributie formata din Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, America Ferrera, Cody Horn, Natalie Martinez si Frank Grillo.

Cu: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, America Ferrera, Cody Horn, Natalie Martinez, Frank Grillo, David Harbour

Regia: David Ayer

Scenariu: David Ayer

Sursa: hmultiplex.ro

Cookies