BAZAR

Emma Zeicescu va prezenta o emisiune la TVR

Jurnalista va intra pe post de luni, până vineri, de la ora 18.30, începând din luna octombrie. Producătorul emisiunii va fi Septimiu Sărățeanu, în trecut la Pro TV, Mediafax și Ringier, informează paginademedia.ro.

Mă onorează colaborarea cu Televiziunea Română şi îmi doresc să demonstrez, împreună cu producătorul Septimiu Sărăţeanu şi echipa noastră, că schimbarea este în fiecare dintre noi.

Cred că, din punct de vedere jurnalistic, TVR este locul în care ne putem face profesia echilibrat, echidistant şi departe de orice presiune politică venită pe partea editorială din partea unui patron de instituţie de presă, care poate avea o agendă total diferită de agenda publică.

Misiunea noastră este să fim jurnaliştii de care au nevoie oamenii şi să găsească în noi vocile pe care consideră că merită să le asculte şi să le creadă. De aici rezultă şi enorma responsabilitate pe care ne-o asumăm„, a spus jurnalista.

„Va fi un proiect jurnalistic în care se vorbeşte despre lucrurile din jurul tău, care te afectează şi care uneori te dor incredibil de tare. Aceste subiecte se vor extrage foarte mult şi din mediul on-line, din relaţia noastră directă cu utilizatorii reţelelor sociale. Tu, ca telespectator, eşti partenerul şi patronul nostru”, a mai declarat Emma Zeicescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button