ȘTIRI

Emisiunea Starea Nației, cu Dragoș Pătraru, din nou pe ecrane de la sfârșitul lunii

Dragoș Pătraru revine pe ecrane, cu emisiunea Starea Nației, în ultima zi din august, anunță Televiziunea Română. Noua oră de difuzare este 22.00. Emisiunea va avea cinci ediții pe săptămână.  

„TVR ne-a anunţat de schimbarea orei Starea naţiei imediat ce am încheiat primul sezon. Este o recunoaştere a performanţelor de audienţă înregistrate de noi în primul sezon şi dovedeşte că TVR a fost atentă la solicitările numeroase venite din partea publicului. Starea naţiei a înregistrat cea mai bună audienţă în comparaţie cu celelalte emisiuni de seară ale postului public, iar dorinţa telespectatorilor săi a fost de a fi difuzată mai devreme. Aşadar, din 31 august, ne întâlnim de la 22.00 la TVR 1”, a declarat Dragoș Pătraru, potrivit paginademedia.ro. 

Comunicatul TVR spune că “deşi a avut oferte şi de la posturi comerciale de televiziune, Dragoş Pătraru a preferat să continue cu Starea naţiei la TVR”.

„Credem că misiunea publică a TVR şi viziunea noastră despre ceea ce un astfel de show de televiziune ar trebui să fie se suprapun. Mergem pe aceleaşi idei cu care s-au obişnuit telespectatorii noştri: în primul rând, echilibru, de care am dat dovadă şi în primul sezon. Apoi, vom urmări permanent, ambalând cu umor subiectele abordate, creşterea rezistenţei la manipulare, dezvoltarea spiritului critic şi combaterea stereotipurilor de gândire”, mai spune Dragoș Pătraru. 

Dragoș Pătraru și-a început colaborarea cu TVR în septembrie 2014, când a adus la TVR 1 late night show-ul Starea naţiei. Ploieşteanul Dragoş Pătraru a debutat în presă în 1996, la ziarul Prahova, unde a fost redactor. De atunci, a mai ocupat funcţiile de producător şi realizator de emisiuni la Radio Contact Ploieşti, unde a coordonat şi departamentul de ştiri, a fondat şi condus, începând cu anul 2000, publicaţia Fair Play de Prahova şi săptămânalul de anchetă şi satiră altPHel. În televiziune, a avut emisiuni la Antena 1 Ploieşti, Alpha TV, iar din 2008 a făcut performanţă în rândul televiziunilor locale cu Prahova TV, post pe care l-a condus până în 2012.

Timp de doi ani, a fost producător, editor şi prezentator la România TV. Din 2014, Dragoş Pătraru ne aduce veşti despre Starea naţiei la TVR. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button