„Vine CHEFul” se lansează AZI MARȚI, 10 MARTIE la PRO TV

de:
10 mart. 2015
9 Afișari

VINE CHEFul, DEBUT LA PRO TV, AZI, MARȚI, 10 MARTIE. Începând cu 21:30, telespectatorii vor afla povestea unei patroane de restaurant din București, îngropată în datorii.

Restaurantul pe care îl deține este singura sursă de venit a Elenei și a celor doi copii ai săi. Transformarea va fi una de succes, de la meniu, la service, la design interior și exterior sau food sampling pentru atragerea clienților.

VINE CHEFul, PRO TV, AZI, MARȚI, 10 MARTIE. Victor Melian porneşte la drum în toată ţara, pentru a ajuta restaurante aflate în situaţii delicate şi va fi responsabil de găsirea elementelor de noutate şi de a reinterpreta meniurile.

VINE CHEFul, PRO TV, AZI, MARȚI, 10 MARTIE. Victor va avea la dispoziţie câteva zile pentru a salva de la faliment şi pentru a îmbunătăţi restaurantele, venind cu idei noi şi strategii inovatoare de business. Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul şi echipa de servire, numai la «Vine CHEFul».

Emisiunea va fi produsă de Compania germană Constantin Entertainment GmbH. În toamna anului trecut, compania germană Constantin Entertainment GmbH a anunțat că face angajări în România.

VINE CHEFul, DEBUT LA PRO TV, AZI, MARȚI, 10 MARTIE.Kitchen Nightmares este un format american de reality-show difuzat initial de Fox. Cheful Gordon Ramsay, vedeta show-ului, era invitat de patronii unor restaurante falimentare să le conduca timp de o săptămână afacerea, în incercarea de a o pune din nou pe picioare. Premiera acestui format a avut loc în septembrie 2007, potrivit paginademedia.ro.

Cookies